Mit Mob prezintă cea mai calitativă gamă de uși de interior. Clienții din Fălticeni pot cumpăra și în rateActualitate

Mit Mob prezintă cea mai calitativă gamă de uși de interior. Clienții din Fălticeni pot cumpăra și în rate

       Accesări: 2328

Stil, durabilitate și calitate. Acestea sunt coordonatele care definesc cea mai nouă gamă de uși de interior disponibile pe piața fălticeneană. Câteva dintre aceste produse pot fi admirate și comandate începând din 10 mai la magazinul de mobilă Mit Mob.

Ușile se remarcă prin rafinament și finisaje deosebite ce denotă grija pentru detaliu.

Eleganță și culoare

Sub aspect estetic pot fi alese versiuni cu linii simple, clasice sau moderne, în funcție de preferințele fiecăruia. Paleta de culori este variată, clienții având la dispoziții nuanțe pastelate, apoi nuanțe intense, cât și culori captivante.

Pentru cei care își doresc modele de înalt rafinament, Mit Mob propune uși cu inserții din sticlă gravată și ramă din lemn masiv.

Mahanu Design

Din aceeași serie de top sunt și ușile cu pervaz din lemn masiv și ancadramente.

În ceea ce privește sistemul de închidere, mânerele și broasca pot fi argintii sau aurii, modele lucioase sau mate. Clienții pot opta între modelele standard și cele de top cu finisaje remarcabile.

Frumusețe evidentă

Indiferent de modul cum este amenajată camera, Mit Mob are uși pe toate gusturile și pentru toate stilurile. Ușile de interior albe, simple și cu finisaj lucios se potrivesc amenajărilor moderne, iar cele mate sunt ideale pentru ambientele în stil provensal.

Ușile în culoarea pastelate sunt recomandate în spațiile moderne, iar cele profilate în interioarele clasice, cu un aer foarte rafinat.

Indiferent de finisaj sau culoare, aceste uși de interior dau o notă de finețe și bun gust oricărei încăperi.

Ușile cu inserții de sticlă reprezintă o opțiune ideală atât din punct de vedere funcțional, cât si decorativ pentru spațiile mici sau pentru cele unde este necesară pătrunderea luminii.

Modele la comandă

Se pot realiza și uși la comandă.

La cerere, clientul poate solicita în magazinul Mit Mob producerea unui model pe care și-l dorește, ce nu se găsește în oferta existentă. Acesta poate fi realizat atât ca aspect, cât și ca dimensiune.

Producătorul poate realiza și modele cu mărimi care nu sunt standardizate, însă costurile vor fi mai ridicate.

Materiale de înaltă calitate

Mit Mob comercializează uși din MDF de înaltă calitate, 100% ecologică, produse în România, ce beneficiază de o structură tubulară. Altă caracteristică importantă este aceea că această gamă de uși asigură o izolare fonică superioară modelelor MDF obișnuite.

Spre diferență de majoritatea ușilor MDF de interior de pe piață, care sunt înfoliate sau melaminate, produsele expuse în magazinul Mit Mob sunt realizate printr-un proces avansat de vopsire, complet automatizat.

Durabilitatea este conferită de calitatea tuturor materialelor utilizate.

Ușile sunt realizate după metode noi de prelucrare și finisare cu ajutorul tehnologiilor moderne. În procesul de vopsire se folosește un material ecologic, pe bază de apă, ce conferă durabilitate, și aspect deosebit.

Uși blindate

Gama include și uși speciale. Este vorba de uși de exterior blindate cu structură din metal.

Acestea sunt placate cu MDF cu o densitate și grosime ridicată.

Produsele produse respectă standardele de siguranță și protecție în domeniu.

Sute de piese de mobilier

Mit Mob dispune cea mai variată ofertă de mobilier din Fălticeni, cu sute de produse ce pot fi comandate din magazin sau din cataloagele de firmă.

Mărci renumite din țară și din străinătate pot fi achiziționate și printr-un sistem de rate cu ajutorul cardului Star BT de la Banca Transilvania.

Oferta actuală include canapele, colțare, mese din lemn masiv, MDF și sticlă, scaune din lemn masiv, elemente de mobilier pentru sufragerie, dormitoare, bucătărie și baie.

Programul este de luni până sâmbătă, între orele 9 – 18. Pentru informații și comenzi este disponibil numărul de telefon 0743 382 683.

Magazinul Mit Mob este situat pe strada Plutonier Ghiniță (cartierul Tâmpești), între Romfour Service și Alevia.

ȘTIRI