Mesaj de condoleanțe adresat familiei antreprenorului Ioan Filoteanu: Tristețea este imensă. Sufletele noastre sunt învăluite în durere și lacrimi!Actualitate

Mesaj de condoleanțe adresat familiei antreprenorului Ioan Filoteanu: Tristețea este imensă. Sufletele noastre sunt învăluite în durere și lacrimi!

       Accesări: 5194

Omul de afaceri Ioan Filoteanu a murit miercuri, în ultima zi din luna martie. Familia, rudele, dar și angajații firmelor administrate de antreprenor sunt în doliu. Trecerea la cele veșnice, lasă un gol imens în sufletele celor care l-au iubit pe cunoscutul întreprinzător din domeniul panificației și patiserie.

În semn de recunoștință, angajații au închis pentru câteva ore magazinele din Fălticeni pentru a fi alături de familie în aceste clipe deloc

Tot ei au ținut să transmită un mesaj de condoleanțe familiei, în memoria omului de afaceri Ioan Filoteanu.

„Este un moment de mare tristețe pentru noi toți, cei care atâția ani ne-am obișnuit să-l avem alături de noi, cu sfaturile, ideile și neobosita lui dorință de mai bine în tot ceea ce facem. Prezența și spiritul lui ne vor lipsi, dar noi îl vom păstra mereu în inima noastră, acolo unde a fost tot timpul.

Angajații firmei „Pâine la Larisa” sunt alături întreaga familie, greu încercată în aceste momente. Vestea trecerii la cele veșnice ne-a afectat pe toți cei care l-am cunoscut. Este o pierdere imensă nu doar pentru familie, ci și pentru noi, cei care am învățat atât de multe lucruri de la domnul Ioan Filoteanu.

Mahanu Design

Cuvintele de mângâiere pentru familia greu îndurerată sunt de prisos, acum, când simțim mai mult ca oricând lipsa unui om drag și plin de viață. Tristețea este imensă! Sufletele noastre sunt învăluite în durere și lacrimi!

Rugăciunile și amintirile plăcute sunt ceea ne rămâne nouă, pentru a-l comemora pe domnul Ioan Filoteanu. Fie ca dragostea familiei, a prietenilor și a noastră, a tuturor angajaților, să reprezinte sprijinul de care aveți nevoie în aceste zile de mare durere sufletească. În inimile noastre am aprins câte o lumânare şi rostim în taină rugăciuni pentru pacea și odihna acestui om de la care am avut atâtea de învățat.

Ne vom aduce aminte cu drag de domnul Ioan Filoteanu, un prieten și un om bun.

Suntem alături de doamna Daniela, alături de fiicele dumneaei și de ginerii familiei Filoteanu, care, ca și noi, angajații firmei „Pâine la Larisa” și-ar fi dorit ca domnul Ioan să mai rămână printre noi. Ne rugăm ca Cel de Sus să aducă alinare întregii familii.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!”

Familia, prietenii și angajații își vor lua rămas bun de la antreprenorul Ioan Filoteanu. Antreprenorul s-a stins din viață, la vârsta de 72 de ani, fiind răpus de o boală incurabilă.

Funeraliile vor avea loc sâmbătă, la ora 12, la Biserica Adormirii Maicii Domnului din Fălticeni.

ȘTIRI