Vacanţă prelungită pentru majoritatea elevilorEducație

Vacanţă prelungită pentru majoritatea elevilor

       Accesări: 1700

În perioada 2 aprilie – 4 mai este programată vacanţa prelungită de primăvară.

Structura anului școlar a fost modificată, astfel încât majoritatea elevilor vor sta acasă cu două săptămâni mai mult decât era programat inițial.

Cu excepția claselor terminale, pentru care structura anului școlar nu va suferi niciun fel de modificare, vacanța de primăvară va începe în data de 2 aprilie și se va încheia în data de 4 mai.

Pentru clasele terminale structura anului școlar nu va suferi niciun fel de modificare, vacanța/vacanțele de primăvară rămânând la datele planificate și cunoscute (2 aprilie – 11 aprilie pentru Sărbătorile Pascale Catolice și 30 aprilie – 9 mai pentru Sărbătorile Pascale Ortodoxe).

În intervalul 12 aprilie – 29 aprilie, clasele terminale vor participa online la toate activitățile didactice.

Alma Clinic

Semestrul al II-lea a fost redus cu o săptămână pentru toate clasele, cu excepția claselor terminale. Grupele din învățământul preșcolar, clasa pregătitoare, clasele I – a VII-a și clasele a IX-a, a X-a și a XI-a vor finaliza semestrul în data de 25 iunie, în loc de 18 iunie!

După vacanța de primăvară, elevii vor reveni la cursuri în funcție de scenariul în care este fiecare localitate în parte.

ȘTIRI