Medicul primar Usruf Wajdy deschide cel mai nou și modern cabinet de obstetrică ginecologie din FălticeniSănătate

Medicul primar Usruf Wajdy deschide cel mai nou și modern cabinet de obstetrică ginecologie din Fălticeni

       Accesări: 12976

Piața serviciilor medicale private se dezvoltă la nivel local. Un pas important în acest sens este făcut prin modernizarea fostei Policlinici din municipiul Fălticeni, care va deveni treptat un centru de sănătate. Printre primii doctori care au investit aici se numără și Usruf Wajdy.

Apreciatul medic palestinian și-a deschis la parterul clădirii cel mai nou și modern cabinet de obstetrică ginecologie din Fălticeni.

Inaugurarea investiției a avut loc în prezența oficialităților locale, alături de un grup restrâns de medici, asistente medicale și prieteni.

Cabinetul funcționează cinci zile pe săptămână, iar programările pot fi făcute telefonic.

Un medic apropiat de pacient

Usruf Wajdy activează la Secția Obstetrică-Ginecologie din cadrul Spitalului Municipal Fălticeni, cu o experiență de aproximativ 20 de ani în domeniu și competențe în ecografie.

În anul 2004 devine absolvent al Universității de Medicină și Farmacie din Iași, apoi urmează etapa de rezidențiat, pe care l-a desfășurat la Spitalul „Cuza Vodă”. Este medic specialist din anul 2009 și profesează în cadrul mai multor clinici din Fălticeni și Iași, dar și la Spitalul Județean de Urgență Suceava.

Din anul 2017 este medic primar.

Usruf Wajdy mizează pe trei coordonate în carieră: comunicare, eficiență și profesionalism. Este recunoscut ca un medic apropiat de pacienți, empatic și riguros, care are ca principiu de lucru soluția optimă pentru rezolvarea afecțiunilor.

Ambianță plăcută și prietenoasă

Acesta este organizat după un concept de tip „spațiu deschis” care integrează trei încăperi, zona de primire pacienți, zona de consultație și zona de sterilizare.

Zona de primire pacienți este locul unde pot fi făcute programări și au loc discuțiile de principiu în privința consultațiilor medicale.

Ambianța este una foarte plăcută, așa cum trebuie să fie experiența și relaționarea dintre medic și pacient.

Mobilierul, instalațiile luminoase, elementele de decor și nuanțele lasă senzația unui spațiu prietenos fiind un preambul pentru pasul următor.

Investigația medicală se desfășoară într-un spațiu dotat cu un ecograf de ultimă generație, ce permite vizualizarea organelor, vaselor sangvine și a țesuturilor, fără a fi necesare incizii.

Aparatul, ce nu folosește radiații, indispensabil unui act medical modern, ajută la stabilirea diagnosticului corect.

Noul cabinet al medicului primar Usruf Wajdy funcționează începând de astăzi, 17 iunie, la parterul fostei Policlinici (strada Ion Creangă), pe locul vechiului cabinet de planificare familială.

Servicii medicale

Gama serviciilor ce pot fi oferite pacienților include consultații de specialitate, examen Babeș Papanicolau, recoltare probe biologice (culturi cervicale, secreții vaginale) și consiliere pe linie de infertilitate.

La acestea se adaugă testul HPV-ADN (depistare și genotipare), testul Profil Torch (test de monitorizare recomandat femeilor însărcinate sau care vor să rămână însărcinate).

În cadrul acestui cabinet pot fi montate și extrase dispozitive intrauterine.

Serviciile din zona ecografiei pelvi-abdominală și endovaginală, ecografie de sarcină, ecografie dublu și triplu test de sarcină.

Cabinetul de obstetrică ginecologie este deschis zilnic, de luni până vineri, de la ora 15 la ora 20.

Programările pot fi făcute telefonic la numărul 0735 865 547. Urgențele medicale pot fi anunțate la 0740 059 333.

ȘTIRI