Doi tineri sportivi din Fălticeni și Preutești vor reprezenta România la un turneu internațional de boxSport

Doi tineri sportivi din Fălticeni și Preutești vor reprezenta România la un turneu internațional de box

       Accesări: 2122

Participare la nivel înalt în sportul de performanță. Doi tineri legitimați la clubul ACS Șomuz vor concura într-o întrecere pugilistică de nivel internațional, ce se va desfășura săptămâna viitoare. Iulian Buletică și Marina Apetroae au primit deja invitațiile de participare de la Federația Române de Box.

Cei doi se pregătesc intens, alături de antrenorul emerit Vasile Nistor și instructorul sportiv Cristi Onofrei, pentru cele mai puternice confruntări de până acum.

Iulian Buletică (Fălticeni) va participa la categoria 52 de kilograme, iar Marina Apetroae (Preutești) la categoria 51 de kilograme.

Cei doi vor lupta în ring și vor reprezenta România la Turneul Internațional de Box, destinat juniorilor și cadeților. Turneul se va desfășura între 20 și 27 iunie la Gheorghieni (județul Harghita).

Iulian este actualul campion național la categoria menționată, în timp ce Marina deține titlul de vicecampioană la categoria la care concurează.

Mahanu Design
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

Antrenorul emerit Vasile Nistor spune că obiectivul este obținerea unei medalii la acest prestigios concurs de box.

Participarea tinerilor sportivi la turneul internațional este posibilă cu sprijinul unor sponsori generoși din Fălticeni. Este vorba de Centrul de Sănătate Alma Clinic, Iristar, Supermarket Simos, Farmacia Floris, Notar Public Dragoș Apostol, Royal și Alevia, cărora clubul de box le mulțumește pentru susținere și amabilitate.

ȘTIRI