Medicul stomatolog fălticenean Viorel Arhip s-a stins din viață. Slujba de înmormântare va avea loc sâmbătăLocal

Medicul stomatolog fălticenean Viorel Arhip s-a stins din viață. Slujba de înmormântare va avea loc sâmbătă

       Accesări: 9811

Doliu în tagma doctorilor. Medicul stomatolog Viorel Arhip s-a stins din viață la vârsta de 75 de ani. El a profesat, cu pasiune, încă de la început.

În anul 1974, după rezidențiat, revine acasă și își începe cariera la Policlinica Fălticeni.

În ultimii ani și-a deschis un cabinet particular, unde a lucrat până acum o lună, când problemele de sănătate nu i-au mai permis întâlnirile cu pacienții.

Apreciat pentru calitățile umane, dar și cele profesionale, Viorel Arhip lasă în urmă amintirea unei persoane echilibrate, blânde și oneste.

Colegii de breaslă l-au descris pe Viorel Arhip ca un om deosebit, meticulos și cu un suflet sensibil, Era foarte apropiat de pacienți și cu un simț deosebit al responsabilității.

Alma Clinic

Familist devotat, tată a doi copii, Andrei și Otilila, medicul fălticenean și-a trăit viața în discreție, cumpătare și bunătate. Și-a iubit soția, Niculina, plecată la ceruri acum mai bine de 10 ani, dar și pe cei doi copii, Andrei și Otilia, care i-au adus numeroase satisfacții și bucurii.

Viorel Arhip nu a iubit doar viața de familie și meseria nobilă de medic, ci și viața culturală fălticeneană. Era nelipsit la evenimentele cu acest specific.

Făcea partea dintr-un grup denumit „Pașoptiștii”, unde se întâlnea cu lumea bună din oraș, profesori, medici, oameni de cultură, oameni cu sensibilități sufletești similare.

Medicul fălticenean avea 75 de ani.

Slujba de înmormântare va avea loc sâmbătă. Trupul neînsuflețit va fi despus astăzi la Biserica Oprișeni.

Colegii medici stomatologi, mai tineri, dar și cei din promoțiile 1972, 1973 și 1974, adresează condoleanțe familiei îndurerate.

ȘTIRI