Mașină avariată de un vitezoman. Incident în Fălticeni. Proprietarul speră ca autorul faptei să fie identificatLocal

Mașină avariată de un vitezoman. Incident în Fălticeni. Proprietarul speră ca autorul faptei să fie identificat

       Accesări: 2424

Incident la orele serii. Un autoturism marca Fiat a fost lovit duminică seara, pe o stradă din Fălticeni, în urma unui acroșaj lateral produs de un șofer neatent. Acesta circula cu viteză, spune proprietarul mașinii care n-a apucat să observe vehiculul care s-a izbit în autoturismul său.

Mașina era parcată, iar în urma impactului a fost mutată câțiva metri mai încolo.

Proprietarul mașinii spune că a auzit bubuitură puternică și, cu toate că a ieșit repede spre fereastră, autorul faptei a dispărut.

Incidentul s-a produs în jurul orei 22.30, pe strada Dimitrie Leonida, în apropiere de intersecția cu strada 13 Decembrie.

Proprietarul mașinii speră să afle cine este autorul și spune că „a sunat imediat la poliție, cu gândul că este vreo patrulă prin zonă și-l găsește în trafic, dar nicio șansă…Cel mai probabil venea dinspre Lovers și a virat pe 13 Decembrie. Prietena mea a apucat să se uite pe geam, mai spune proprietarul mașinii, după ce a auzit bubuitura, dar nu a apucat să vadă nici măcar marca. Doar a văzut că avea viteză.”.

Fălticeneanul este acum bun de plată.

Mașina nu are asigurare de tip Casco, așa că proprietarul mașinii Fiat va suporta din propriul buzunar toate cheltuielile pentru reparații, dacă între timp nu este găsit autorul. Pagubele urmează să fie estimate.

Autoturismul are oglinda ruptă, un geam lateral distrus și aripa față avariată.

ȘTIRI