Mozzart Bet este acum și în Fălticeni. Pariază pe cele mai tari cote din lume! Pe ce sporturi poți paria?Diverse

Mozzart Bet este acum și în Fălticeni. Pariază pe cele mai tari cote din lume! Pe ce sporturi poți paria?

       Accesări: 1314

Timpul înseamnă bani, spun unii. Foarte adevărat! Când vine vorba de pariuri, poți spune același lucru, mai ales dacă te afli în locul potrivit. Mozzart Bet este un astfel de loc.

Casa de pariuri este acum și în orașul tău, în Fălticeni, oferind numeroase oportunități de câștig.

Agenția se află pe strada Ana Ipătescu, în apropiere de CEC Bank, iar programul este zilnic, luni-duminică, între orele 10 – 22.

Cele mai tari cote din lume

Mozzart Bet este foarte bine cotată în topul caselor de pariuri din România și asta pentru că aici poți paria pe cele mai tari cote din lume. Acesta este, de altfel, sloganul și motivația care te fac să pășești aici.

Clienții din Fălticeni au, așadar, toate motivele să își încerce șansele de câștig la Mozzart Bet.

Noua agenție funcționează într-un spațiu intim, plăcut, pentru pariori.

Din partea casei primiți apă, suc, cafea și, de asemenea, bere pentru a potoli setea, dar nu și setea de câștig.

Atmosfera de la casa de pariuri este una foarte prietenoasă. Personalul este amabil, gata să vă ajute și să ofere consiliere, mai ales celor mai puțin familiarizați cu lumea pariurilor.

Pe ce sporturi poți paria?

Mozzart Bet Fălticeni oferă o gamă de pariuri din lumea celor mai importante sporturi: fotbal, baschet, tenis, baseball.

Indiferent că e vorba de pariuri live, pariuri speciale pe ligi, evenimente naționale sau internaționale de cupă și turnee, aici poți paria pe orice! Pariază pe cele mai bune și mai renumite echipe din cadrul tuturor ligilor europene (Premier League, Bundesliga, Primera Division, Serie A și multe altele!) și preconizează câștigătorii din sezoanele de toamnă și primăvară.

Aici puteți paria inclusiv pe curse din sporturile cu motor. Spre exemplu, Formula 1, disciplina automobilistică cu cea mai ridicată audiență din lume.

Clienții pot paria pe câștigătorii din cadrul turneelor de Mare Șlem, pe echipele favorite din NBA, sau pot stabilește câștigătorul Marelui Premiu de Formula 1, din confortul fotoliului de acasă!

Merită spus și faptul că aici puteți paria live. Mozzart Bet pune la dispoziție o multitudine de pronosticuri și combinații.

Aveți posibilitatea să jucați la numeroase loterii internaționale, precum cele din Grecia, Italia și Polonia, unde câștigurile sunt considerabile. La acestea se adaugă loteria virtuală „Lucky 6” și sloturi cu jocuri dintre cele mai variate.

Bonusuri tentante!

Mozzart Bet Fălticeni, locul unde puteți paria, garantat, pe cele mai tari cote din lume, oferă o platformă electronică care permite pregătirea biletelor de acasă.

Alte motive ca să alegeți agenția Mozzart Bet sunt pariurile cu câștiguri extrem de tentante, precum Ratezi și câștigi, bonusul care se acordă participanților care detin un bilet de pariere, care este declarat necâștigător, dacă mai multe condiții sunt îndeplinite cumulativ.

La fel de tentant este și bonusul Happy Monday! Pentru că luni poate fi ziua ta norocoasă.

Apoi Cash Out, soluția salvatoare dacă ai un eveniment care se îndreaptă spre dezastru și este pe cale să-ți strice combinația câștigătoare? Puteți fi liniștit, puteți da cash out în siguranță!

ȘTIRI