Lucrări ale pictorului fălticenean Alexandros Pintilii Karciucas apreciate de juriul unei prestigioase expoziții de acuarelă care va fi organizată în AngliaCultură

Lucrări ale pictorului fălticenean Alexandros Pintilii Karciucas apreciate de juriul unei prestigioase expoziții de acuarelă care va fi organizată în Anglia

       Accesări: 2333

Două picturi ale artistului plastic fălticenean Alexandros Pintilii Karciucas au fost apreciate de juriul unei importante expoziţii internaţionale de acuarelă care va fi organizată, în primăvara anului 2022, în Anglia, la Lilleshall Hall.

Din anul 2017, Alexandros Pintilii Karciukas este membru al prestigioasei societăți a acuareliștilor din Marea Britanie „Birmingham Watercolor Society”.

Expoziția este organizată de maestrul David Poxon și va prezenta peste 200 de lucrări.

Din juriu au făcut parte nume importante ale acuarelei: Alvaro Castagnet, Cesc Farre, Pablo Ruben, Ali Abbas Sayed, Julia Barminova și alții. La rândul lor, aceștia vor fi prezenți cu lucrări în expoziție.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Dintre sutele de artişti care s-au înscris la această ediţie a expoziţiei, juriul a selectat 100 de artişti care au primit certificatul de finalist, care atestă calitatea lucrărilor trimise spre jurizare. O performanţă deosebită pentru Alexandros Pintilii Karciucas, având în vedere faptul că selecția este destul de dură.

Şase dintre artişti care au primit certificatul de finalist vor expune alături de membrii juriului.

Lucrările care i-au adus pictorului Alexandros Pintilii Karciucas certificatul de finalist:

„Veliere în Menton” – Alexandros Pintilii Karciucas
„Bărci” – Alexandros Pintilii Karciucas
Lilleshall Hall

ȘTIRI