Lidl redeschide magazinul din Fălticeni pe 24 septembrieActualitate

Lidl redeschide magazinul din Fălticeni pe 24 septembrie

       Accesări: 5010

Vânătorii de oferte pot să-și treacă în agendă data de 24 septembrie. Joia viitoare se redeschide magazinul Lidl din Fălticeni, după trei luni de pauză în care s-au făcut lucrări de reamenajare interioară și exterioară. Compania germană a investit, pentru extinderea spațiului comercial și a celui destinat parcării, ca parte a procesului de adaptare la cele mai noi standarde de sustenabilitate și de experiență de cumpărături pentru clienți.

Formatul magazinului a fost optimizat pentru o experiență mult îmbunătățită.

Magazinul Lidl din Fălticeni este unul dintre primele pe care compania germană l-a deschis în România, iar acum beneficiază de un aer proaspăt și acces mult mai facil la gama de produse comercializate.

Politica firmei germane este să pună la dispoziție același sortiment de produse în toate unitățile din țară, astfel că, odată cu redeschiderea magazinului Lidl din Fălticeni, clienții vor putea găsi ca și până acum produsele lor preferate.

Prin utilizarea unor tehnologii avansate din domeniul construcțiilor și în conformitate cu normele de protecție a mediului, noul magazin Lidl din Fălticeni dispune de soluții și tehnologii moderne, care asigură standarde înalte de eficiență energetică.

Printre acestea se numără sistemul de iluminat LED, cu senzor de prezență și sistemele de recuperare a căldurii integrate în instalațiile de ventilație.

Parcarea magazinului a fost extinsă cu 45 de noi locuri, numărul total depășind 100. Elementul de noutate va fi stația de încărcare pentru automobile electrice, care poate alimenta două mașini simultan.

La momentul începerii lucrărilor de modernizare, în luna iulie, magazinul din Fălticeni avea 20 de angajați, iar după redeschidere vor fi create două noi locuri de muncă, astfel că numărul de angajați va urca la 22.

Pentru că sănătatea angajaților și a clienților este prioritară pentru Lidl, și în noua unitate se vor aplica măsurile împotriva răspândirii coronavirusului luate de compania germană în rețeaua din România.

Lidl le recomandă clienților din Fălticeni să respecte, în același timp, măsurile individuale de prevenție în timpul cumpărăturilor.

Orarul de funcționare a magazinului, situat pe strada Plugari, la ieșirea din Fălticeni spre Roman, va fi de luni până sâmbătă, între 7:00 și 21:00, iar duminica între 8:00 și 19:00.

Redeschiderea magazinului din Fălticeni este programată pe 24 septembrie la ora 7.

ȘTIRI