Accesări: 560

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis astăzi o atenţionare meteorologică Cod galben, care a intrat în vigoare la ora 10.00.

Până în dimineaţa zilei de 2 septembrie, ora 03.00, la început în Banat, Crișana, apoi în Maramureș, cea mai mare parte a Transilvaniei, local la munte, dar şi în cea mai mare parte a judeţului Suceava, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată.

Sunt prognozate averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelii și grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 25 l/mp și pe arii restrânse 40…50 l/mp.

Pentru gestionarea eventualelor probleme care se pot produce în următoarele ore, Prefectura Suceava a solicitat instituirea serviciilor de permanenţă la toate primăriile din judeţ.

În prima zi din septembrie, în regiunile sudice și estice disconfortul termic va fi accentuat și va fi caniculă.

Mahanu Design
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

Indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge sau va depăși pragul critic de 80 de unități, iar temperaturile maxime vor fi de 33…36 de grade și izolat 37…38 de grade în Lunca Dunării.

ȘTIRI