Jandarmii din Fălticeni au prins un tânăr agresiv care fugea de la locul faptei. Victima era căzută pe carosabilLocal

Jandarmii din Fălticeni au prins un tânăr agresiv care fugea de la locul faptei. Victima era căzută pe carosabil

       Accesări: 4504

Au fost la timpul și locul potrivit. Doi subofițeri din cadrul Detașamentului de Jandarmi Fălticeni au prins un tânăr agresiv care fugea de la locul faptei. Sebastian și Laurențiu se aflau în timpul serviciului de patrulare, iar pe strada Nicu Gane, la câțiva metri de la intersecția cu strada Ana Ipătescu, au observat un tânăr căzut pe partea carosabilă.

Acesta era la pâmânt pentru că fusese lovit de un alt tânăr.

S-a întâmplat luni, 30 ianuarie, în timpul după-amiezii.

Adolescentul, în vârstă de 18 ani, le-a relatat faptul că agresorul este un alt tânăr, care a fugit de la locul faptei.

Sebastian și Laurențiu au soluționat rapid situația.

Codrin Benta

Prezența de spirit și agilitatea lor i-au ajutat la urmărirea și prinderea persoanei indicate de către victimă. Agresorul, în vârstă de 18 de ani, a fost identificat pe aceeași stradă, la aproximativ 200 de metri distanță, pe când aceasta intenționa să urce în mașină.

Asupra făptuitorului, domiciliat în comuna Bunești, jandarmii Detașamentului Fălticeni au găsit, în urma efectuării controlului corporal preventiv, o bâtă de aproximativ 120 cm.

Tânărul lovit a fost preluat de o ambulanță și transportat la Compartimentul Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Municipal Fălticeni pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate.

Victima prezenta semne vizibile de leziuni la nivelul capului.

Jandarmii au întocmit actele de constatare sub aspectul comiterii unor fapte susceptibile infracțiunii de „lovire sau alte violențe”, fiind înaintate organelor de urmărire penală, în vederea continuării cercetărilor.

ȘTIRI