Accesări: 420

Sfârșitul de săptămână aduce vreme schimbătoare. Potrivit Agenției Naționale de Meteorologie, în perioada 17 iulie – 19 iulie, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată. Acestea se vor manifesta prin averse, descărcări electrice, grindină și intensificări ale vântului.

Ploile vor avea și caracter torențial, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor înregistra cantități de apă de peste 20…25 l/mp și izolat 35…45 l/mp.

Al doilea mesaj de avertizare Cod Galben este valabil pentru intervalul 17 iulie, ora 21:00 – 18 iulie, ora 9:00, când vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată, ce se va manifesta prin averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului.

Ploile vor avea și caracter torențial, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor înregistra cantități de apă de peste 20…25 l/mp și izolat 30…40 l/mp.

Al treilea Cod Galben de instabilitate este valabil pentru intervalul, 18 iulie, ora 9:00 – 19 iulie, ora 22:00.

În întreaga regiune vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată, ce se va manifesta prin averse, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, trecător cu aspect de vijelie și, izolat, grindină.

ȘTIRI