Accident în municipiul Fălticeni. Șoferița era începătoare și s-a oprit într-o limuzină Mercedes. Polițiștii au încătușat un șofer băut și recalcitrantLocal

Accident în municipiul Fălticeni. Șoferița era începătoare și s-a oprit într-o limuzină Mercedes. Polițiștii au încătușat un șofer băut și recalcitrant

       Accesări: 10481

Incident în miez de noapte. Agenții poliției rutiere au ajuns joi seara la un accident în Fălticeni, în care era implicată o șoferiță începătoare, eveniment rutier urmat de încătușarea unui alt participant la trafic, un șofer, care nu era implicat în tamponare, dar care se afla sub influența băuturilor alcoolice. Totul s-a întâmplat în apropierea sensului giratoriu.

În jurul orei 23.30, o tânără din comuna Bunești, care conducea un autoturism BMW, a pierdut controlul asupra volanului și a intrat în coliziune cu două autoturisme, un Peugeot înmatriculat în județul Suceava, care se deplasa regulamentar, din direcția spital către sensul giratoriu, și un Mercedes cu numere de Anglia, parcat pe sensul opus, în apropierea unei treceri de pietoni.

Accidentul s-a petrecut la intrarea pe strada Mihai Eminescu, dinspre Piața Mihail Sadoveanu.

Tânără din comuna Bunești este șoferiță începătoare. Permisul l-a obținut în urmă cu doar trei săptămâni.

Toate cele trei mașini au fost avariate, însă cele mai mari stricăciuni au fost provocate autoturismului Mercedes.

Codrin Benta

În urma acestui accident, accesul pe strada Mihai Eminescu, dinspre sensul giratoriu, a fost închis pentru un timp. La fața locul au ajuns două echipaje de la Ordine Publică și Poliția Locală.

Drumul a fost blocat de polițiști, până la sosirea echipajului de la Rutieră.

La scurt timp după incident, la fața locului a ajuns un șofer din comuna Rădășeni, care conducea un BMW, și care nu și-a putut continua deplasarea în direcția dorită.

Oamenii legii spun că acesta a început să aibă un comportament neconform, iar polițiștii de la Ordine Publică l-au încătușat. El a fost testat cu alcooltestul.

Șoferița începătoare, în vârstă de 19 ani, a rămas fără permis pentru 60 de zile și a primit o amendă de 870 de lei. Ea nu consumase băuturi alcoolice.

Pe șoferul recalcitrant, oamenii legii l-au condus la sediul Poliției Municipale unde a primit amendă pentru că a condus sub influența băuturilor alcoolice, având o îmbibație alcoolică de 0,24 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul auto din Rădășeni a fost sancționat cu 1.300 de lei, iar permisul i-a fost reținut pentru 90 de zile.

În urmă cu o lună de zile, oamenii legii i-au reținut acestuia permisul pentru depășirea vitezei. Șoferul, în vârstă de 24 de ani, fusese surprins cu 102 km/h în localitate.

ȘTIRI