Inginerul Sorin Dăniloaia s-a stins din viațăActualitate

Inginerul Sorin Dăniloaia s-a stins din viață

       Accesări: 18262

Zi îndoliată pentru tagma inginerilor locali. Unul dintre cei apreciați specialiști în domeniul frigotehnic, electrocasnic și informatic din Fălticeni s-a stins din viață. Sorin Dăniloaia, în vârstă de 60 de ani, a murit azi-dimineață.

Pe 18 decembrie el a suferit un atac cerebral, în somn, și urma un tratament.

Sorin Dăniloaia, soț, tată și bunic, a murit în propria locuință.

Născut la Fălticeni, pe 8 noiembrie 1960, el a urmat cursurile școlii generale din orașul natal, iar studiile preuniversitare le-a continuat la Liceul de Informatică din Iași.

Devine absolventul Institutului Politehnic „Gheorghe Asachi” din Iași, după ce a studiat Tehnologia Construcțiilor de Mașini, la specializarea mașini termice.

După încheierea studiilor superioare este repartizat la Schela de Foraj Comănești, în județul Bacău. Într-o perioadă predă ca profesor la un liceu cu profil tehnic din Târgu Ocna.

În vara anului 1990 revine în orașul natal, la Fălticeni. El devine angajatul fabricii PAL, până în anul 1993, și apoi va lucra la Forestfalt (fostul UFET), unde va ocupa funcția de Șef Oficiu Calcul.

Din anul 2006 intră în mediul antreprenorial cu o firmă de servicii în domeniul serviciilor destinate produselor electrocasnice și celor din sectorul tehnologiei informației.

Prietenii spun că Sorin Dăniloaia era în domeniul său un om riguros, onest și mereu axat pe calitate, dar în același o fire veselă și optimistă.

Inginerul ocupa și funcția de președinte al Clubului Rotary Fălticeni, înființat în urmă cu un an, fiind implicat în toate acțiunile caritabile organizate.

Trupul neînsuflețit va fi depus la Biserica Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil (Grădini) din cartierul Tâmpești. Funeraliile vor avea loc duminică.

ȘTIRI