Incident rutier la Cumpărătura. Mașină răsturnată în afara părții carosabile. Două persoane au ajuns la spitalActualitate

Incident rutier la Cumpărătura. Mașină răsturnată în afara părții carosabile. Două persoane au ajuns la spital

       Accesări: 5234

Accidentele se țin lanț în județul Suceava. Un eveniment rutier s-a produs joi seara pe raza localității Cumpărătura. Un autoturism ce se deplasa pe DN2 a părăsit carosabilul și s-a răsturnat pe cupolă.

În mașină se aflau două persoane.

Pompierii au intervenit cu un echipaj pentru descarcerare. La accident a fost trimis și un echipaj al Ambulanței de la SAJ Suceava. Persoanele erau conștiente și cooperante.

După ce au fost evaluați medical, ocupanții autoturismului au fost transportați la spital pentru investigații medicale.

Mașina, un model Ford Fiesta, s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Mahanu Design

Potrivit IPJ Suceava, în jurul orelor 20.00, în timp ce conducea autoturismul pe D.N. 2, direcția Fălticeni-Suceava, un bărbat, în vârstă de 24 de ani, din municipiul Suceava, s-a răsturnat în zona de protecție din partea stângă a drumului.

Din accident a rezultat rănirea conducătorului auto şi a unui tânăr de 18 ani, pasager în autoturism, care au fost transportaţi cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital i s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

ȘTIRI