Incident în Fălticeni. Pieton acroșat în zona Autogării Severin. Imagini video surprinse de la bordul mașiniiLocal

Incident în Fălticeni. Pieton acroșat în zona Autogării Severin. Imagini video surprinse de la bordul mașinii

       Accesări: 11768

Atenție la trecerile de pietoni! Persoanele care traversează strada prin loc permis ar fi bine să se asigure de mai multe ori chiar și când se află pe marcajul rutier (zebră). Valabil și pentru șoferi, cei care în apropierea trecerilor de pietoni trebuie să reducă viteza și să își sporească atenția.

Cazurile de accidente grave și foarte grave petrecute pe trecerile de pietoni din Fălticeni nu sunt deloc puține în ultimele luni.

Mult mai norocoasă a fost o femeie, acroșată de un autoturism într-o zonă cu trafic rutier intens.

Incidentul s-a petrecut ieri după-amiază, în jurul orei 16, la intersecția străzilor 13 Decembrie cu Valea Gării, lângă Autogara Severin.

Imaginile au fost surprinse de camera video montată pe un autoturism.

Codrin Benta

Șoferul unui Volkswagen Passat, care pare să fi oprit în fața trecerii de pietoni, îl înștiințează prin semnale luminoase pe un conducător auto, care venea de pe strada Valea Gării, că poate să treacă. Acesta virează stânga, spre 13 Decembrie, timp în care și femeia începe să traverseze strada prin fața mașinii Volkswagen aflată la trecerea de pietoni.

În imagini se vede momentul când pietonul cade în genunchi, sprijinindu-se în mâini, după care se ridică, își strânge sacoșele și se îndreaptă spre șofer.

Poate fi observat și faptul că, după acest moment neplăcut și neașteptat pentru persoana angajată în traversare, mașina a rămas oprită pe trecerea de pietoni, cu roțile din partea față după marcajul rutier.

Polițiștii spun că, până acum, nu au primit nicio sesizare privind acest incident.

ȘTIRI