Incendiu în hala unui gater din comuna Cornu LunciiRural

Incendiu în hala unui gater din comuna Cornu Luncii

       Accesări: 3000

Militarii Detașamentului de Pompieri Fălticeni, împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență Cornu Luncii și Baia, au intervenit în seara zilei de marţi, 16 februarie, pentru  localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit în hala unui gater din satul Sasca Nouă, comuna Cornu Luncii.

Alerta a fost dată la ora 20.23, prin numărul de urgenţă 1112.

La faţa locului au intervenit 6 autospeciale de stingere.

La sosirea echipajelor, ardea generalizat o autoutilitară, parcată sub acoperișul unei hale gater. De la aceasta, flăcările s-au extins la acoperișul halei și la cel al unei case de locuit, ale aceluiași proprietar.

Focul a fost lichidat la ora 22:50.

Incendiul a fost localizat la timp, înainte să cuprindă în întregime cele două construcții amenințate de flăcări.

Au ars: autoutilitara, în totalitate, acoperișul halei gater pe o suprafață de aproximativ 100 mp și acoperișul casei, pe aceeași suprafață. S-au deteriorat circa 20 de paleți de scândură, un perete lateral al locuinței, zugrăveli interioare, obiecte de mobilier și altele.

Incendiul a izbucnit de la instalația electrică a autoutilitarei, cel mai probabil din cauza unui scurtcircuit produs la un conductor electric defect.

Nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat hala gater, casa de locuit, precum și depozitele de cherestea și bușteni.

Imagini de la faţa locului au fost transmise de Serviciul Voluntar Cornu Luncii.

Foto: ISU Suceava

ȘTIRI