În atenția viitorilor șoferi din zona Fălticeni. Cinci noi sesiuni de examinare vor avea loc în luna septembrieActualitate

În atenția viitorilor șoferi din zona Fălticeni. Cinci noi sesiuni de examinare vor avea loc în luna septembrie

       Accesări: 1636

Vești bune pentru viitorii aspiranți la permisul auto. Luna aceasta vor fi organizate cinci noi sesiuni de examinare. Acestea vor avea loc pe în zilele de sâmbătă 2, 9, 16, 23 și 30 septembrie.

Autoritățile optează pentru astfel de măsuri de mai bine de un an, pentru reducerea decalajului existent între probei teoretică și cea practică.

Numărul ridicat de candidați, în special pentru categoria B, impun astfel de hotărâri binevenite

Candidații din zona Fălticeni vor susține ca și până acum proba practică în municipiul Suceava.

Pentru cele cinci sesiuni suplimentare din luna septembrie, programul de examinare va fi între orele 8.00 și 16.00. Plecarea va fi din zona Gării Ițcani.

Instructorii auto sunt rugați să fie prezenți la locul de plecare cu cel puțin 30 minute înaintea orei la care este programat candidatul în vederea susținerii probei practice.

Pentru candidații din zona Fălticeni, cea mai bună opțiune ar fi susținerea probei practice în municipiul Fălticeni, așa cum se întâmpla în urmă cu câțiva ani.

Însă Prefectura Suceava nu s-a arătat dispusă să facă acest pas, absolut firesc, așa cum a procedat în cazul candidaților din zona de munte, care acum pot susține proba practică la Câmpulung Moldovenesc.

ȘTIRI