Haos în Fălticeni. S-a circulat bară la bară pe 2 Grăniceri și pe Sucevei. Autotrenuri blocate la ieșirile din orașLocal

Haos în Fălticeni. S-a circulat bară la bară pe 2 Grăniceri și pe Sucevei. Autotrenuri blocate la ieșirile din oraș

       Accesări: 5502

Nervi întinși la maxim și circulație dată peste cap. Așa a fost prima zi a săptămânii pe câteva străzi din Fălticeni, unde, la intervale orare diferite, mașinile au mers bară la bară. După ninsorile abundente, care nu au contenit de dimineață, au început să apară și ambuteiajele.

În jurul orei 15.30, la ieșirea din Fălticeni spre Spătărești, în zona dintre magazinul Lidl și Restaurantul Gold, pe fondul carosabilului alunecos o autocisternă care a început să patineze, a rămas blocată pe șosea.

A fost o chestiune de câteva minute până când traficul rutier s-a blocat.

S-au format cozi imense, circulația fiind dată peste cap în sensul giratoriu din zona Romfour-OMV.

Pe Bulevardul 2 Grăniceri s-a circulat bară la bară, iar la ieșirea din Fălticeni spre Spătărești și Vadu Moldovei șoferii au stat pe loc câteva zeci de minute. La scurt timp s-a blocat circulația și pe strada Plutonier Ghiniță, din cartierul Tâmpești, ce duce spre intersecția cu DN 2E (Baia-Spătărești-Cornu Luncii).

Două echipaje ale Poliției Rutiere și Poliției Locale au acționat în zonă pentru deblocarea și dirijarea traficului. Autocisterna a fost tractată de un vechiul al Secției Drumuri Naționale.

Peste aproximativ două ore circulația rutieră s-a blocat și pe pe strada Sucevei, în zona stației de carburanți Alpin Oil. Un autotren al unei firme de curierat a derapat ușor, rămânând blocat pe banda 1.

Mai multe autotrenuri din Turcia, Ucraina și România au fost trase pe dreapta, iar echipajele Poliției Locale și Rutiere au permis ca circulația să se desfășoare alternativ: la fiecare 10 minute coloana de autoturisme era oprită pentru a permite unui singur autotren să circule pe un drum liber spre varianta de trafic greu.

Mai bine de oră s-a circulat desfășurat cu dificultate.

Traficul rutier pe strada Sucevei s-a blocat, din nou, spre seară, în jurul orei 20.30.

Echipajele poliției s-au întors să dirijeze și să fluidizeze traficul spre municipiului Fălticeni.

ȘTIRI