Premieră de sărbători. Interviu cu adevăratul Moș Crăciun! Secretele bătrânului darnic au fost dezvăluiteSpecial

Premieră de sărbători. Interviu cu adevăratul Moș Crăciun! Secretele bătrânului darnic au fost dezvăluite

       Accesări: 3881

Ce pot face bărbații când ajung la bătrânețe: se pot bucura de pensie sau pot spera să-l înlocuiască pe Moș Crăciun. Cert este că nu oricine va putea să îi țină locul. Motivele sunt două: serviciile nu sunt răsplătite financiar, iar aspectul trebuie să fie conform unui anumit standard.

Îmbrăcat în binecunoscutul costum roșu, faimosul bătrân, care împarte daruri la copii, a acceptat invitația de a răspunde câtorva întrebări pe care unii dintre noi le-am avut de mici.

Intervievat de jurnalistul Rudy Hödl, adevăratul Moș Crăciun a dezvăluit câteva dintre secretele care se află în spatele vieții sale știute doar de Crăciuniță și de renul Rudolph.

Așa am reușit să aflăm, pentru prima dată, ce vârstă are Moș Crăciun și când este ziua lui de naștere.

Dispus să răspundă la orice întrebare, adevăratul Moș Crăciun a recunoscut că în copilărie a tras pisica de coadă, că poate intra pe gaura cheii, dar la fel de bine poate ajunge la un acord cu părinții pentru a-i deschide ușa, și că cei cu pensii speciale nu primesc daruri, ci doar o vorbă înțeleaptă.

Alma Clinic - Clinica Suceava si Falticeni
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

Am reușit să aflăm cu se ocupă bătrânul darnic în restul anului, dar și faptul că duce o viață sănătoasă.

În cele 10 minute ale discuției, Moș Crăciun ne-a mai spus ce își dorește de Crăciun, dar a dat și câteva sfaturi bune de urmat în această perioadă.

La finalul interviului a transmis un mesaj special de sărbători pentru adulți.

ȘTIRI