Felicitări Aissiei Prisecariu! Sportiva din Fălticeni s-a clasat pe locul 6 în finala Campionatului European de ÎnotSport

Felicitări Aissiei Prisecariu! Sportiva din Fălticeni s-a clasat pe locul 6 în finala Campionatului European de Înot

       Accesări: 1093

Încă o performanță frumoasă pentru sportul românesc. Aissia Prisecariu s-a clasat pe locul al șaselea la Campionatul European la Înot pentru Juniori. Sportiva din Fălticeni a concurat pe culoarul 1, în finala probei de 200 metri spate, cu sportive mult mai experimentate.

Aissia este cea mai tânără sportivă din cadrul acestei competiții și se află la prima participare la Campionatul European.

Ea și-a atins toate obiectivele propuse, reușind să participe într-o finală de campionat european, cea mai bună performanță de până acum.

Sportiva din Fălticeni a încheiat proba de 200 de metri spate cu timpul de 2.14:87 minute.

Acesta este cea mai importantă performanță din palmaresul Aissei Prisecariu, sportivă căreia i se prevede un viitor de aur în natație.

Mahanu Design
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

Adversarele Aissiei au fost sportive din Italia, Turcia, Spania, Marea Britanie, Polonia, Ungaria.

Proba a fost câștigată de reprezentanta Ungariei. Pe podium au mai urcat sportivele din Polonia și Marea Britanie.

Aissia Prisecariu este triplă campioană națională la probele 50, 100 și 200 metri spate, probe în care a concurat pentru România la acest campionat european de înot pentru juniori.

Palmaresul sportivei este completat de recorduri naționale și numeroase medalii de aur și argint.

Aissia se antrenează de ani buni la Baza de Agrement „Nada Florilor” din Fălticeni, fiind pregătită de antrenorii Andrei Pinticanu și Luis Lăcătuș.

ȘTIRI