Polițiștii, jandarmii și pompierii desfășoară căutări în comuna Boroaia. Femeie dispărută din grădina caseiRural

Polițiștii, jandarmii și pompierii desfășoară căutări în comuna Boroaia. Femeie dispărută din grădina casei

       Accesări: 16143

Dispărută fără urmă. O femeie din comuna Boroaia nu mai este de găsit. Viorica Roman a plecat de la domiciliu, din satul Săcuța, iar nimeni nu mai știe de ea și ce s-a întâmplat de fapt.

Ultima dată a fost văzută joi după-amiază, în jurul orei 16, în grădina casei.

Rudele au alertat poliția, iar femeia este căutată începând de ieri, 7 iulie, de oamenii legii, dar și de membrii familiei.

Aceștia au căutat-o până la ora 3 dimineața, iar la ora 5 dimineața au plecat din nou să o caute.

Acțiunile continuă și astăzi.

Mahanu Design
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

Sunt implicate echipe mixte ale Poliției, Jandarmeriei și ISU. Misiunea se desfășoară la această oră, 12, cu sprijinul unor specialiști care folosesc câini special antrenați pentru misiuni de salvare.

Pompierii au intervenit pentru verificarea unei fântâni adânci.

Viorica Roman are 62 de ani, 1,70 m înălțime și 78 de kilograme . Este tunsă scurt, tip permanent, păr vopsit negru, are ochi căprui, față ovală.

La momentul plecării de la domiciliu, femeia era îmbrăcată cu o bluză cu imprimeuri florale albastre și pantaloni din stofă, de culoare închisă.

Cei care au informații sau au văzut-o pe Viorica Roman sunt rugați să apeleze la numărul unic 112 sau să se adreseze la cea mai apropiată unitate de poliție, fie la Poliția Municipiului Fălticeni, la numărul 0230 541 223.

ȘTIRI