Farmacia Morpheus lansează ofertele de Black Friday. Reduceri foarte atractive la produsele cosmeticeLocal

Farmacia Morpheus lansează ofertele de Black Friday. Reduceri foarte atractive la produsele cosmetice

       Accesări: 1967

Este săptămâna reducerilor. Farmacia Morpheus din Fălticeni lansează oferte speciale în săptămâna marilor reduceri de Black Friday. Clienții vor regăsi numeroase produse la prețuri foarte atractive.

Reducerile sunt valabile atât în farmacie, cât și pe portalul farmaciamorpheus.ro, un magazin virtual unde orice comandă poate fi livrată la domiciliu.

Plata se poate cu cardul sau ramburs.

Farmacia online Morpheus oferă clienților posibilitatea de a-și alege și achiziționa produsele dorite, într-o manieră ușor de accesat. Asta înseamnă un plus de confort și timp câștigat, o alternativă la îndemână atunci când ai nevoie de medicamente și produse farmaceutice, fără stai la cozi.

Produsele incluse la promoție sunt cele din gama cosmeticelor și îngrijirii personale.

Codrin Benta

Prețuri cu reduceri substanțiale de Black Friday au cremele antirid Avene, Physiolift și Dermabsolu,

În această perioadă farmacia Morpheus aduce la rafturi oferte cu produse bonus. La cumpărarea unei sticle de apă de gură Eludril, primiți gratuit o pastă de dinți Elgydium pentru albire, iar pentru orice produs achiziționat din gama Bioderma veți primi cadou o cremă de mâini Bioderma Atoderm.

Tarife reduse se regăsesc și în gama apreciatelor mărci de cosmetice Uriage și Ivatherm, pe bază de apă termală. De promoții atractive beneficiază și anumite produse Eva Intima.

Reducerile sunt valabile până pe 30 noiembrie.

Înființată în anul 1997, farmacia Morpheus, aplică pentru prima dată campania promoțiilor din săptămâna Black Friday.

ȘTIRI