Atleții Clubului Sportiv Școlar „Nicu Gane” Fălticeni au cucerit 20 de medalii la Cupa “Cristina Casandra”Sport

Atleții Clubului Sportiv Școlar „Nicu Gane” Fălticeni au cucerit 20 de medalii la Cupa “Cristina Casandra”

       Accesări: 766

Performanțe deosebite pentru sportul fălticenean. Atleții CSS „Nicu Gane” au strălucit la ultima ediție „Cupa Cristina Casandra”. Aceștia au reușit să câștige nu mai puțin de 20 de medalii.

Clubul s-a prezentat la concurs cu 14 sportivi pentru probele competiționale.

Patru atleți au obținut câte două medalii de aur, în cursele de 100 și 800 metri. Este vorba Ștefania Oanea, Bianca Călușeriu, Magda Ghivnici și Ștefan Răutu.

Printre laureații competiției s-au mai numărat Diana Irina, care a încheiat competiția cu două medalii de argint, și Roxana Vamanu care a obținut două medalii de bronz, în probele de 100 și 800 de metri.

Performanțe la fel de frumoase au bifat alți șase atleți ai clubului din Fălticeni.

Mahanu Design
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

Pe podiumul competiției au urcat și Alesia Acasandrei (aur – 100 m), Ioana Răutu (aur – 600 m), Alexandru Săhlean (aur – 100 m, bronz – 800 m), Iustin Iacob (aur – 800 m, argint – 100 m), Eusebiu Prisacă (argint – 300 m), Robert Ciobanu (bronz – 300 m).

Antrenorul Alin Findanis i-a felicitat pe sportivii medaliați, mulțumind, în același timp, părinților.

„Au fost și lacrimi, frustrări cauzate de adversarii din afară sau din interior. Peste toate domină obținerea rezultatului mult dorit, obținut prin multă muncă.”, a spus Findanis. „Felicitări copiilor, mulțumiri părinților și tuturor celor implicați în procesul de antrenament. Bravo, încă o dată!

Demn de menționat este faptul că și de această dată, CSS „Nicu Gane” Fălticeni a fost cel mai premiat club din competiție.

În urmă cu câteva săptămâni atleții antrenați de Alin Findanis reușeau aceeași performanță, de a poziționa clubul pe locul 1 ca număr de medalii, la un concurs desfășurat la Iași.

Competiția de la Suceava a fost organizată de Asociația Județeană de Atletism Suceava, în colaborare cu Direcția pentru Sport și Tineret a Județului Suceava și Clubul Sportiv Municipal.

Prima ediție s-a desfășurat în urmă cu 14 ani.

ȘTIRI