Accident în comuna Baia. Un tânăr s-a izbit cu mașina în gardul unui imobil. Individul era băut și nu avea permisRural

Accident în comuna Baia. Un tânăr s-a izbit cu mașina în gardul unui imobil. Individul era băut și nu avea permis

       Accesări: 2374

Tinerii provoacă cele mai multe accidente. Majoritatea se produc pe fondul vitezei excesive excesive, fie a consumului de alcool. Un eveniment rutier s-a întâmplat marți după-amiază pe raza comunei Baia.

Un tânăr din localitate s-a urcat băut la volan și a încheiat călătoria în gardul unei case.

Agenții SPR Mălini au fost anunțați prin 112 despre evenimentul rutier, soldat cu pagube materiale.

Persoana care i-a sesizat pe oamenii legii le-a menționat și faptul că autorul accidentului pare să fie sub influența băuturilor alcoolice.

Oamenii legii au ajuns la fața locului și au constatat faptul că un tânăr de 22 de ani a condus o autoutlitară care a intrat în coliziune cu gardul unei case.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat de polițiști cu alcooltestul.

Rezultat indicat de aparat a fost de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărul a fost condus la spital, unde i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au mai descoperit, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, faptul că bărbatul din Baia nu posedă permis de conducere.

Oamenii legii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de “conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe” și „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere”.

ȘTIRI