Farmacia Morpheus intră pe sectorul produselor bio, vegane și suplimentelor nutritive. Prețuri și reduceri atractiveSănătate

Farmacia Morpheus intră pe sectorul produselor bio, vegane și suplimentelor nutritive. Prețuri și reduceri atractive

       Accesări: 2909

Sănătatea este cel mai preț dar pentru om. Pentru a ne menține în formă și plini de vitalitate avem nevoie de o alimentație echilibrată și diversificată, alcătuită din produse cât mai bune cu putință. Câteva dintre acestea se regăsesc în Farmacia Morpheus care s-a orientat de puțin timp și spre segmentul bio și vegan.

Tot mai multe persoane adoptă în zilele noastre un regim alimentar care include nutrienți, vitamine și minerale provenite din plante, fructe, legume, alge din alte surse naturale.

Majoritatea produselor bio, vegane, crude (raw-vegan) din Farmacia Morpheus, dețin eticheta verde, care atestă faptul că acestea provin din culturi 100% ecologice, nealterate de pesticide, coloranți sau aditivi.

Nume importante din acest domeniu, atât românești, cât și străine, completează oferta existentă.

Diversitatea este punct forte al zonei produselor naturiste din Farmacia Morpheus.

Alma Clinic - Clinica Suceava si Falticeni
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

Câteva astfel de mii de produse sunt disponibile în spații special amenajate, cu autoservire, împărțite pe zone distincte, clienții având posibilitatea să opteze singuri pentru produsul dorit.

Toate produsele din farmacie sunt disponibile cât și pe portalul farmaciamorpheus.ro, un magazin virtual unde orice comandă poate fi livrată la domiciliu.

Plata se poate cu cardul sau ramburs.

Farmacia online Morpheus oferă clienților posibilitatea de a-și alege și achiziționa produsele dorite, într-o manieră ușor de accesat.

Produse fără gluten și superalimente

„Prețuiește sănătatea”, deviza Farmaciei Morpheus, este mai mult decât un slogan și reflectă acum și mai bine filozofia care guvernează misiunea farmaciei.

Tot mai multe persoane devin intoleranțe la gluten, iar printre produsele din zona bio le regăsiți și pe cele care nu conțin această proteină. În acest caz, puteți opta, de exemplu, pentru făinuri din orez, hrișcă, ovăz, biscuiți digestivi și paste din porumb sau năut.

Diversitatea produselor este ridicată, așa că aveți de unde alege.

Un alt element important al alimentației sănătoase sunt superalimentele.

Un exemplu este Moringa sau Arborele lui Dumnezeu. Moringa este folosit de mii de ani ca un aliment de locuitorii din zonele înalte ale Himalayei. Are de șapte ori mai multă vitamina C decât portocalele, de patru ori mai multă vitamina A decât morcovii și de patru ori mai mult calciu decât laptele.

În plus, are de trei ori mai mult potasiu decât bananele, de trei ori mai multa vitamina E decât migdalele si de trei ori mai mult fier decât spanacul.

Produsul îl găsiți în Farmacia Morpheus sub formă de pudră, ce poate fi adăugată în sucuri de fructe, lapte vegetal sau iaurt.

Alte două superalimente, Spirulina, și Chlorella, bogate și în minerale și vitamine, pot fi achiziționate sub formă de pulbere sau pastile. Lista poate continua cu Orz verde, Chia, Neem, Goji, Maca, Astragalus.

Pentru un aport important de vitamine și minerale, mai puteți alege semințele de cânepă sau uleiurile presate la rece din semințe de in, dovleac, măsline, nuci sau migdale.

Lapte vegetal, miere și fructe confiate

Dieta veganilor include, obligatoriu, și laptele vegetal. Oferta Farmaciei Morpheus este bogată și la acest capitol. Puteți opta pentru lapte din migdale, orez, cocos, soia, vanilie sau combinații ale acestora, cu și fără îndulcitori naturali.

Mierea, la rândul ei, un produs cu beneficii enorme pentru sănătate, nu trebuie să lipsească din casă.
Sortimentele disponibile includ mierea de Manuka, mierea de mană, polifloră, din tei sau salcâm.

La acest capitol sunt incluse și produse tonice apicole din gama de vârf, marca Apiland, lăptișorul de matcă, propolis și păstură.

Un alt sector preferat al veganilor sunt sucurile din fructe. Realizate prin presare la rece, sucuri naturale de afine, caise, măr, aronia, pere, zmeură pot fi achiziționate de la Farmacia Morpheus.

Tot din gama deliciilor sunt și fructele confiate. De la curmale, la caise și stafide, de la goji la smochine și ananas. La acestea se adaugă nucile pecan, caju, semințele de chia, amarant, cânepă și alte bunătăți din naut, toate extrem de prețioase pentru sănătatea noastră.

Amintim aici și alte produse sănătoase, preferate de lacto-vegetarieni: untul de arahide, siropul de agave, arțar și curmale, care înlocuiesc cu succes zahărul. O altă alternativă la zahărul clasic este stevia, cât și zahărul din cocos (bio), pe care le regăsiți la Farmacia Morpheus.

Plasmă oceanică și ceaiuri cu mesaje

Într-o perioadă când imunitatea este pusă la încercare, un produs cu rezultate rapide și impact puternic este plasam oceanică sau Plasma de Quinton. Disponibil în variantele Hipertonic și Isotonic, produsul liofilizat (lichid în fiole) face parte din gama suplimentelor naturale, până anii 1940-1945 fiind considerat medicament.

Plasma oceanică este un modulator imunitar foarte eficient, cu biodisponibilitate naturală de 100% la nivel intestinal și celular, ce permite hidratarea eficientă la nivel celular.

Oferta farmaciei Morpheus este completată de vitamine naturiste, printre cele mai recomandate fiind vitaminele lipozomale, B, C, D, cu grad maxim de absorbție celulară.

Tot din zona produselor de imunitate sau pentru diverse afecțiuni sunt și ceaiurile care readuc starea de bine, ameliorează și ajută sau prevenirea apariției anumitor boli.

La Farmacia Morpheus veți găsi o varietatea de ceaiuri din plante sau melanjuri din plante sau din plante și fructe. Printre cele mai apreciate sunt ceaiurile românești, din plante recoltate din zone de munte unde impactul poluării este foarte redus.

La fel de apreciate sunt și ceaiurile germane bio Yogi Tea, utilizate pentru alcalinizare, detoxifiere, imunitate, relaxare, stare de bine și energie. Un detaliu interesant este acela că fiecare pliculeț din cutia de ceai conține un mesaj, care poate constitui gândul sau îndemnul zilei.

Un detaliu deloc de neglijat este prețul.

Este bine de știut faptul că Farmacia Morpheus practică tarife foarte atractive la produsele bio, vegane și crude (raw-vegan). Mai mult decât atât, fiecare produs beneficiază de o reducere suplimentară la momentul achiziție.

Produsele pot fi cumpărate direct din farmacie, cât și de pe portalul acesteia, comenzile putând fi onorate de curieri la domiciliul clientului, oriunde în țară.

ȘTIRI