Fălticeneanul care și-a expus organele genitale în public va sta cinci luni la închisoare. Polițiștii l-au reținut și încarcerat la Penitenciarul BotoșaniLocal

Fălticeneanul care și-a expus organele genitale în public va sta cinci luni la închisoare. Polițiștii l-au reținut și încarcerat la Penitenciarul Botoșani

Faptele reprobabile se răsplătesc cu închisoarea. Un bărbat din Fălticeni va avea timp să reflecteze asupra „isprăvilor” comise în orașul natal și pentru care și-a atras o pedeapsă judiciară de aproape jumătate de an. În toamna anului trecut, el a pornit un scandal fără un motiv anume, rostind injurii și tulburând ordinea și liniștea publică.

În vârstă de 35 de ani, bărbatul, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a pătruns într-un local din Fălticeni unde a făcut un circ greu de descris.

Însoțit de alte patru persoane, fălticeneanul a proferat trivialități, apoi a trecut la amenințări cu acte de violență. Cu un comportament scăpat de sub control, bărbatul nu s-a jenat să se dea în stambă.

Scenele s-au petrecut în noaptea zilei de 29 septembrie 2019.

El s-a dezbrăcat, expunându-și organele genitale în public.

Anchetatorii spun că înainte de a părăsi localul, inculpatul a spart două sticle de cola aflate pe tejgheaua barului.

Oamenii legii au decis, pe 8 octombrie, ca inculpatului să-i aplice măsura preventivă a reținerii pentru o perioadă de 24 ore.

A doua zi, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni a luat măsura preventivă a controlului judiciar față de inculpat.

Trimis în instanță pentru săvârșirea infracțiunilor de distrugere, tulburarea ordinii și liniștii publice și ultraj contra bunelor moravuri, Judecătoria Fălticeni l-a condamnat pe autorul faptelor la 5 luni și 20 de zile de închisoare cu executare.

Magistrații au emis, pe 17 martie 2020, mandatul de executare a pedepsei închisorii.

Agenții Poliției municipiului Fălticeni au primit spre aplicare mandatul de executare față de localnicul de 35 de ani. Bărbatul a fost identificat de polițiști pe raza municipiului Fălticeni.

Oamenii legii l-au pe acesta reținut, după care l-au escortat și încarcerat la Penitenciarul Botoșani.

Facebook Comments

ȘTIRI