Fălticeneanul care și-a expus organele genitale în public va sta cinci luni la închisoare. Polițiștii l-au reținut și încarcerat la Penitenciarul BotoșaniLocal

Fălticeneanul care și-a expus organele genitale în public va sta cinci luni la închisoare. Polițiștii l-au reținut și încarcerat la Penitenciarul Botoșani

       Accesări: 5324

Faptele reprobabile se răsplătesc cu închisoarea. Un bărbat din Fălticeni va avea timp să reflecteze asupra „isprăvilor” comise în orașul natal și pentru care și-a atras o pedeapsă judiciară de aproape jumătate de an. În toamna anului trecut, el a pornit un scandal fără un motiv anume, rostind injurii și tulburând ordinea și liniștea publică.

În vârstă de 35 de ani, bărbatul, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a pătruns într-un local din Fălticeni unde a făcut un circ greu de descris.

Însoțit de alte patru persoane, fălticeneanul a proferat trivialități, apoi a trecut la amenințări cu acte de violență. Cu un comportament scăpat de sub control, bărbatul nu s-a jenat să se dea în stambă.

Scenele s-au petrecut în noaptea zilei de 29 septembrie 2019.

El s-a dezbrăcat, expunându-și organele genitale în public.

Codrin Benta

Anchetatorii spun că înainte de a părăsi localul, inculpatul a spart două sticle de cola aflate pe tejgheaua barului.

Oamenii legii au decis, pe 8 octombrie, ca inculpatului să-i aplice măsura preventivă a reținerii pentru o perioadă de 24 ore.

A doua zi, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni a luat măsura preventivă a controlului judiciar față de inculpat.

Trimis în instanță pentru săvârșirea infracțiunilor de distrugere, tulburarea ordinii și liniștii publice și ultraj contra bunelor moravuri, Judecătoria Fălticeni l-a condamnat pe autorul faptelor la 5 luni și 20 de zile de închisoare cu executare.

Magistrații au emis, pe 17 martie 2020, mandatul de executare a pedepsei închisorii.

Agenții Poliției municipiului Fălticeni au primit spre aplicare mandatul de executare față de localnicul de 35 de ani. Bărbatul a fost identificat de polițiști pe raza municipiului Fălticeni.

Oamenii legii l-au pe acesta reținut, după care l-au escortat și încarcerat la Penitenciarul Botoșani.

ȘTIRI