Un bărbat din Fălticeni și-a expus organele genitale în public. Injurii și amenințări proferate într-un localLocal

Un bărbat din Fălticeni și-a expus organele genitale în public. Injurii și amenințări proferate într-un local

       Accesări: 4808

Cum să te faci de rușine și să ajungi să dai explicații în fața oamenilor legii! Un bărbat și-a căutat-o cu lumânarea, pornind un scandal fără un motiv anume, rostind injurii și tulburând ordinea și liniștea publică. Aflat sub influența băuturilor alcoolice, individul a pătruns într-un local din Fălticeni unde a început să facă un circ greu de descris, fapte care i-au atras un dosar penal.

Totul s-a întâmplat în noaptea zilei de 29 septembrie.

Însoțit de alte patru persoane, bărbatul a pătruns în local și s-a pus pe proferat trivialități.

Individul nu s-a oprit aici, trecând la amenințări cu acte de violență. Cu un comportament scăpat de sub control, bărbatul nu s-a jenat să se dea în stambă la modul cel mai rușinos posibil.

El s-a dezbrăcat, expunându-și organele genitale în public.

Anchetatorii spun că înainte de a părăsi localul, inculpatul a spart două sticle de cola aflate pe tejgheaua barului.

Oamenii legii au decis, pe 8 octombrie, ca inculpatului să-i aplice măsura preventivă a reținerii pentru o perioadă de 24 ore.

A doua zi, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni a luat măsura preventivă a controlului judiciar față de inculpat.

Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de distrugere, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi ultraj contra bunelor moravuri.

Procurorii menționează că punerea în mișcare a acțiunii penale și luarea unei măsuri preventive reprezintă etape ale procesului penal reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situație să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.

FACEBOOK SHARES:

ȘTIRI