Accesări: 504

Este mai uşor să previi îmbolnăvirea decât să tratezi boala. Așa spune un dicton din lumea medicală care este mai actual ca niciodată. Pentru a evita infecţiile cu noul coronavirus şi răspândirea virusului, Alma Clinic a instituit o serie de măsuri suplimentare de igienizare pentru asigurarea sănătății pacienților și personalului medical.

Acțiunile de curățenie și dezinfecție se desfășoară zilnic, între orele 12.00 – 13.00, timp în care unitățile medicale din Fălticeni și Suceava sunt închise.

Managerul Alexandru Mitocaru consideră faptul este nevoie și de sporirea gradului de conștientizare în ceea ce privește măsurile de autoprotecție. El precizează că se depun toate eforturile pentru a asigura un mediu cât mai sigur pentru pacienți.

În contextul epidemiologic generat de răspândirea virusului COVID-19, clinica privată impune cu strictețe câteva reguli în ceea ce privește igienzarea.

Clienții sunt rugați să se dezinfecteze în momentul intrării în clinică.

În perioada 16 – 31 martie 2020 accesul în spațiile de recepție ale clinciii se va face strict la ora programată.

Accesul aparținătorilor nu este permis în spațiul clinicii. Excepție fac persoanele în vârstă. În zona de recepție este obligatorie păstrarea unei distanțe minime de 1 m față de ceilalți pacienți sau membri ai echipei medicale.

Normele de igienă și măsurile de prevenire împotriva infectării cu COVID-19, așa cum au fost transmise prin DSP și afișate, au caracter obligatoriu atât pentru personalul angajat al clinicii, cât și pentru pacienți.

Persoanele care prezintă simptomatologie specifică (tuse, febră, probleme respiratorii), sunt îndemnați să se reprogrameze.

Cei care au călătorit în ultimele 14 zile în țări afectate de virus sau au intrat în contact cu persoane venite din zonele afectate, trebuie să reprogrameze consultația la Alma Clinic.

Ca o ultimă măsură, pentru a evita aglomerarea recepției, clienții sunt rugați să se programeze telefonic. Rezultatele analizelor pot fi trimise în poșta electronică.

Alma Clinic reprezintă o alternativă privată la piața serviciilor medicale din zona municipiilor Fălticeni și Suceava, cu o abordare diferită, modernă, ce oferă pacienților posibilitatea de a accesa servicii medicale de cea mai înaltă calitate, într-un mediu adecvat și la standarde de top.

Lait-motivul activității zilnice îl reprezintă grija pentru sănătatea oamenilor, echipă managerială și medicală fiind dedicată trup și suflet acestei idei.

Clinica oferă servicii de sănătate în regim ambulatoriu, acoperind în prezent peste 25 de specialități medicale.

Fiecare medic specialist care activează la Alma Clinic este recunoscut în mediul medical ca făcând parte din elita medicilor din Suceava și Iași.

Programări sau informații:

Clinica Fălticeni: 0754.471.246 / 0330.100.323

Clinica Suceava: 0752.701.700 / 0374.825.700

ȘTIRI