Elevii Școlii de Subofițeri Jandarmi din Fălticeni au început stagiile de practică la Inspectoratele Județene din țarăLocal

Elevii Școlii de Subofițeri Jandarmi din Fălticeni au început stagiile de practică la Inspectoratele Județene din țară

       Accesări: 1621

Își fac debutul în viața militară. Elevii Școlii de Subofițeri Jandarmi „Petru Rareș” din Fălticeni au început primul lor stagiul de practică. În următoarele 80 de zile ei vor participa la misiuni în cadrul structurilor de ordine publică.

Stagiul debutează la două săptămâni după depunerea jurământului, eveniment ce s-a desfășurat în centrul municipiului Fălticeni, în prezența comandantului școlii, și a numeroși ofițeri din cadrul structurilor Ministerului Administrației și Internelor.

Conform regulilor în vigoare, elevii jandarmi vor desfășura stagiile de practică în județele unde domiciliază.

Promoția actuală are 350 de elevi, dintre care 48 sunt din județul Suceava.

Aceștia vor petrece perioada stagiului în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Suceava.

Mahanu Design
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

Elevii vor fi expuși realității profesionale și situației operative specifice structurii, având ocazia ca, sub îndrumarea și coordonarea unor tutori profesionali cu experiență, să pună în practică noțiunile teoretice dobândite în timpul orelor de curs.

Reprezentanții SMSJ Fălticeni spun că stagiul de practică cu caracter practic-aplicativ are un rol esențial în fundamentarea cunoștințelor teoretice.

În egală măsură, rolul perioadei de formare este și familiarizarea cu provocările specifice carierei de jandarm.

ȘTIRI