Elegant, fascinant, exclusivist! Schimbări radicale la Restaurantul Regal Gold. Decoruri impresionante pentru evenimente speciale și pline de fastLocal

Elegant, fascinant, exclusivist! Schimbări radicale la Restaurantul Regal Gold. Decoruri impresionante pentru evenimente speciale și pline de fast

       Accesări: 5265

Elegant, rafinat, exclusivist. Acestea noile elemente definitorii ale sălii de evenimente din cadrul Restaurantului Regal Gold, unul dintre cele mai selecte locuri pentru organizarea de evenimente din zona Fălticeni. Proprietarii acestuia au dorit să schimbe registrul, iar în urma unor investiții importante au fost aplicate nu doar transformări de ordin estetic, ci și funcțional.

Regal Gold are parte de schimbări radicale.

Sala de evenimente este strălucitoare la propriu.

Notele de auriu combinate cu albul prăfuit sunt extrem de atrăgătoare, în timp ce combinațiile de alb și negru, din zona superioară, la tavane, oferă un contrast puternic și senzație amplificată de spațiu.

Noul decor este fascinant și impresionant, aducând în prim plan un nou nivel de rafinament.

Alma Clinic - Clinica Suceava si Falticeni
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

Inspirat din lumea fastuoasă a palatelor vechi, interiorul restaurantului este dominat de construcții masive, în alb, arce impozante completate cu draperii care conferă senzație de continuitate spațiului, dincolo de limitele create de pereți.

Fiecare detaliu are un rost și un rol anume. Elementele aurii sunt combinate cu nuanțe neutre, ce conferă o atmosferă de lux.

Zona destinată mirilor, părinților și nașilor, este amplasată central și scoate în evidență somptuozitatea și importanța acestui loc în contextul întregului spațiu.

Ornamentele, tapetele cu desene florale delicate și piesele de mobilier ornamental „fură” ochii și creează o veritabilă senzație de frumos absolut.

Piesa de rezistență este un candelabru unic cu un ritm oscilant de înălțimi. Cele 800 de tuburi, din sticlă, oferă o iluminare spectaculoasă, amplă și cu un efect vizual fără egal.

Fiecare detaliu a fost analizat cu atenție, astfel încât să există o continuate între partea estetică și cea practică.

Mesele nu mai sunt „îmbrăcate” cu materiale din bumbac, ci sunt realizate dint-un material special, din lemn, care conferă eleganță.

Toate aceste schimbări, nu au condus la sacrificarea spațiului, ci la reorganizare mai pragmatică.

Sala dispune în continuare de 300 de locuri, având un aer exclusivist, pe un rafinament deplin.

Revizuit complet, interiorul restaurantului generează mai multă lumină, farmec și grandoare pentru a redefini experiențele în materie de evenimente. Trăgând linie după toate aceste schimbări pline de fast, noua sală de evenimente de la Regal Gold este o declarație de bun gust și rafinament de înaltă clasă.

Localul din Fălticeni devine un etalon în domeniu, un restaurant cu clasă, unde puteți petrece un timp de calitate.

Seria evenimentelor private va începe din această seară, 14 mai, când noua sală de evenimente își deschide porțile pentru clienți.

Meniurile au fost ușor îmbunătățite, iar serviciile cizelate până la detaliu, astfel încât experiențele să fie la superlativ.

Restaurantul Regal Gold din Fălticeni este situat la ieșirea din oraș, spre Roman, pe partea dreaptă, iar rezervările pentru un eveniment de înaltă ținută pot fi făcute la numărul de telefon 0748 763 397.

ȘTIRI