Echipe de polițiști și jandarmi mascați au descins în Fălticeni. Acțiune desfășurată pe contrabandă calificatăLocal

Echipe de polițiști și jandarmi mascați au descins în Fălticeni. Acțiune desfășurată pe contrabandă calificată

       Accesări: 46483

Intervenții pe linie de contrabandă în municipiul Fălticeni. Mai multe echipe de polițiști și jandarmi mascați au descins în această dimineață în mai multe puncte ale orașului. Oamenii legii au acționat în cartierul Maior Ioan, pe străzile Pictor Dimitrie Hârlescu și Aleea Trandafirilor.

Este vorba de o acțiune legată de contrabandă calificată (țigări).

Alte echipaje de poliție au acționat în Piața Agroalimentară, unde au verificat mai multe magazine ale unor agenți economici.

Surse care au dorit să rămână sub protecția anonimatului au declarat că verificări au loc și în zona Bazarului din Fălticeni.

Acțiunea desfășurată la Fălticeni este inclusă în cadrul unor percheziții de amploare la nivel național.

Codrin Benta

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, efectuează vineri, 11 decembrie, 85 de percheziții domiciliare în județele Suceava, Neamț, Iași, Bacău, Constanța, Dâmbovița și Vaslui.

Peste 200 de polițiști, 100 de jandarmi și 40 de luptători de acțiuni speciale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, pun în aplicare 85 de mandate de percheziție domiciliară, în județele Vaslui, Suceava, Neamț, Iași, Bacău, Constanța și Dâmbovița.

Acțiunea se desfășoară într-o cauză în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă calificată.

Ancheta este în curs de desfășurare, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui urmând a efectua cercetări în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a persoanelor implicate.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Acțiunea se desfășoară cu sprijinul inspectoratelor de poliție județene Iași, Neamț, Bacău, Vrancea, Galați, Constanța și Dâmbovița și al jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vaslui și ai Grupării Mobile de Jandarmi Bacău.

ȘTIRI