Demers pentru viitorii șoferi din Fălticeni. În luna februarie vor fi patru sesiuni suplimentare la proba practicăActualitate

Demers pentru viitorii șoferi din Fălticeni. În luna februarie vor fi patru sesiuni suplimentare la proba practică

       Accesări: 2737

Autoritățile au vești bune pentru aspiranții la statutul de șofer. Și în luna februarie vor fi organizate sesiuni suplimentare pentru proba practică (proba de conducere în oraș). Este vorba despre
sesiuni ce vor fi organizate doar sâmbăta.

Acesta se vor desfășura î zilele de 4, 11, 18 și 25 februarie.

Viitorii șoferi din Fălticeni și zona Fălticeni trebuie să știe că sesiuni suplimentare de examinare sunt destinate doar celor care s-au înscris pentru obținere permisului auto la categoria B.

Mărirea numărului de zile alocate candidaților are ca scop reducerea decalajului existent între momentul susținerii probei teoretice și a celei practice.

Pentru cele patru sesiuni suplimentare programate în luna februarie, programul de examinare va fi 8.00 – 16.00.

Alma Clinic - Clinica Suceava si Falticeni
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

Plecarea va fi din zona Gării Ițcani, instructorii auto fiind rugați să fie prezenți cu cel puțin 30 minute înaintea orei la care este programat candidatul în vederea susținerii probei practice.

Programatoarele vor fi împărțite câte două pentru fiecare dintre examinatori, respectiv pentru orele 8.00 și 12.30.

Autoritățile spun că în acest mod este oferită candidaților, care trebuie să se deplaseze din zonele mai îndepărtate ale județului, posibilitatea de a se programa pentru examinare la timpul potrivit.

ȘTIRI