Iarna și-a intrat în drepturi. Circulația se desfășoară fără probleme pe drumurile naționale din zona FălticeniLocal

Iarna și-a intrat în drepturi. Circulația se desfășoară fără probleme pe drumurile naționale din zona Fălticeni

       Accesări: 343

Iarna a pus stăpânire pe aproape jumătate din ţară. 27 de judeţe şi Capitala sunt sub avertizare de Cod galben de ninsori până mâine dimineaţă. zăpada şi viscolul le-au creat probleme şoferilor, care au rămas blocaţi pe drumuri.

În județul Suceava situația este complet diferită.

Ninsorile au sosit încă de vineri la amiază, însă stratul de zăpadă s-a depus spre seară.

Îmbucurător este faptul că pe toate sectoarele de drum național din administrarea Secției de Drumuri Naționale Suceava circulația a fost asigurată, în condiții normale, pe parcursul nopții.

Cel puțin așa susțin reprezentanții Prefecturii Suceava.

La această oră (8:00) pe toate sectoare de drum național din zona Fălticeni și din județ traficu auto se desfășoară fără probleme.

Au fost împrăștiate 450 de tone de material antiderapant pe carosabil, pe parcursul zilei de ieri și a nopții.

Pe căile de circulație rutiere administrate de Secția Drumuri Naționale Câmpulung Moldovenesc circulația este asigurată de asemenea în condiții de iarnă, fără probleme deosebite, în pofida precipitațiilor sub formă de ninsoare care s-au înregistrat pe tot parcursul nopții și continuă și acum.

Carosabilul în zona Fălticeni este umed pe toate sectoarele de drum administrate, cu porțiuni acoperite cu zăpadă frământată.

Drumarii au acționat pe toate sectoarele de drum național din administrare, inclusiv zona Fălticeni, DN 2 Drăgușeni – Vadu Moldovei – Fălticeni – Bunești, DN 2E Spătărești – Rădășeni – Cornu Luncii și DN 15 C Boroaia – Praxia, cu 35 utilaje dotate cu lamă și răspânditor.

În această dimineață au fost împrăștiate circa 570 tone de material antiderapant.

Situația este monitorizată permanent, anunță reprezentanții Prefecturii Suceava, care mai spun că drumarii intervin în funcție de starea vremii și condițiile de trafic.

ȘTIRI