Daruri de la Clubul Rotary Fălticeni pentru 20 de preșcolari de la Grădinița Specială FălticeniLocal

Daruri de la Clubul Rotary Fălticeni pentru 20 de preșcolari de la Grădinița Specială Fălticeni

       Accesări: 451

Fapte bune în prag de iarnă. Chiar dacă luna cadourilor este foarte aproape, membrii clubului filantropic Rotary Fălticeni s-au gândit să vină înaintea lui Moș Nicolae, dar și a lui Moș Crăciun, cu daruri pentru cei mici. Este vorba de o nouă campanie cu scop umanitar, desfășurată în cadrul comunității locale.

Acțiunea, ce s-a desfășurat spre final de noiembrie, i-a vizat pe preșcolarii de la Grădinița Specială Fălticeni.

Din fondurile existente ale clubului s-au cumpărat 30 de jocuri și jucării educative din lemn, pe diverse domenii de activitate.

Beneficiarii direcți sunt 20 de copii cu cerințe educative speciale, de la grupa „Florilor” și grupa „Ursuleții”.

Darurile au fost aduse de Gabriel Moroșanu, reprezentantul Clubului Rotary Fălticeni, acestea fiind predate în prezența profesoarei Mariana Amariei.

Chiar dacă în această perioadă grădinița funcționează în mediul virtual, materialele didactice donate sunt necesare și vor fi folosite în activitățile instructiv-educative ulterioare, pe profesorii Grădiniței Speciale și le doresc să le desfășoare față în față cu copiii, cât mai curând posibil.

Profesoara Amariei le-a mulțumit membrilor clubului caritabil, în numele copiilor și în nume personal, pentru darurile oferite, urându-le donatorilor multă sănătate și succes în demersurile filantropice.

Tot la sfârșitul lunii noiembrie, în cadrul altei campanii, au fost oferite cu titlu gratuit 30 de bănci individuale Colegiului Tehnic „Mihai Băcescu”.

Printre acțiunile organizate anul acesta, membrii clubului au donat pachete alimentare, au oferit mese calde pentru bătrâni și familiile nevoiașe, dulciuri pentru copii, dar au dăruit și tablete elevilor pentru învățarea de la distanță.

Alte donații au fost direcționate în primăvara acestui an pentru medicii și asistentele spitalului din Fălticeni.

ȘTIRI