Concurență mare pentru posturile scoase la concurs de Spitalul Municipal Fălticeni. Sunt patru-cinci candidați pe un locSănătate

Concurență mare pentru posturile scoase la concurs de Spitalul Municipal Fălticeni. Sunt patru-cinci candidați pe un loc

       Accesări: 8286

Serviciul în sistemul bugetar de stat este atractiv. Salariile sunt sigure și bune. Acestea sunt și motivele pentru care zeci de persoane s-au înscris la următorul concurs organizat de spitalul din Fălticeni.

Unitatea medicală nu are încă schema completă de personal, dar locurile sunt limitate.

Așa se face că la următorul examen pentru posturile de asistent medical, infirmieră și îngrijitoare au ajuns la mare căutare.

Din acest motiv conducerea unității a fost nevoită să programeze candidații în două zile diferite.

Nu mai puțin de 125 de candidați sunt înscriși pentru cele câteva locuri disponibile.

Cea mai mare concurență este pentru postul de asistent medical debutant, unde s-au înscris 95 de persoane. În altă ordine de idei sunt cinci candidați pe un loc.

Pentru postul de îngrijitoare s-au înscris 11 persoane, iar pentru postul de infirmieră sunt înscriși 19 candidați, concurență de patru pe un loc.

Spitalul Municipal Fălticeni este cel mai mare angajator la nivel local. La momentul actual are 510 angajați, 60% din personal fiind activ în sector medico-sanitar.

ȘTIRI