Comuna Râșca are un nou primar. Liberalul Ionuț Andreica și-a preluat în mod oficial mandatulActualitate

Comuna Râșca are un nou primar. Liberalul Ionuț Andreica și-a preluat în mod oficial mandatul

       Accesări: 2862

Un om de afaceri intră în administrația locală. Ionuț Andreica este noul primar ales al Comunei Râșca și unul dintre cei șase edili liberali din zona Fălticeni. Edilul, în vârstă de 34 de ani, susține că va pune accent în primul mandat pe transparență, eficiență și dezvoltare durabilă.

Învestirea în funcție s-a desfășurat miercuri, 28 octombrie, la Căminul Cultural din localitate, în prezența reprezentatului Prefecturii, a secretarului general al comunei și a aleșilor locali.

Printre invitați s-au numărat senatorul liberal Dan Cadariu și consilierul județean Tudor Titianu.

Solemnitatea a fost deschisă cu Imnul de stat al României, după care un sobor de preoți a oficiat o slujbă de binecuvântare.

Conform prevederilor în vigoare, consilierii locali sunt cei care depun primii jurământul, ca etapă prevăzută pentru constituirea Consiliului Local Fălticeni.

Mahanu Design
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

După învestirea aleșilor locali în funcție, antreprenorul Ionuț Andreica a depus jurământul, moment care a oficializat preluarea mandatului de primar.

Ceremonia s-a încheiat cu un cuvânt de mulțumire adresat de Ionuț Andreica celor care i-au acordat votul la scrutinul de luna trecută.

Au mai adresat alocuțiuni fostul primar Ion Bosînceanu, acum consilier local, care a ținut să mulțumească echipei cu care a lucrat în opt ani de administrație locală, și profesoara Ionela Dumitruț, directoarea Școlii Gimnaziale Râșca.

Un discurs a fost rostit de senatorul Dan Cadariu, în care a subliniat sprijinul pe care primarul Ionuț Andreica îl va avea de la nivel județean, prin președintele Gheorghe Flutur, și la nivel guvernamental prin echipa demnitarilor liberali suceveni din Parlamentul României.

ȘTIRI