Cereri în căsătorie făcute în centrul municipiului Fălticeni. Clipe de emoție și fericire pentru trei absolvenți jandarmiLocal

Cereri în căsătorie făcute în centrul municipiului Fălticeni. Clipe de emoție și fericire pentru trei absolvenți jandarmi

       Accesări: 102

Clipe emoționate la finalul unui eveniment la fel de emoționant. Ceremonia absolvirii Școlii de Subofițeri Jandarmi „Petru Rareș” din Fălticeni, desfășurată vineri, 28 octombrie, s-a încheiat cu un moment de neuitat pentru trei tineri care tocmai au primit gradul de sergent major. Aceștia și-au cerut iubitele în căsătorie, în fața unei audiențe formate din câteva sute de persoane, printre care și cadre militare.

Înfăptuirea unui astfel de moment presupune și clasic:

Vizibil emoționați, tinerii subofițeri jandarmi au pus inelul pe mâna iubitelor, nu înainte de a face și scurte declarați de dragoste.

Așa cum se procedează în astfel de momente, băieții au îngenuncheat, au dăruit un buchet de flori, după care cuplurile s-au îmbrățișat și sărutat.

Cererile în căsătorie au fost aplaudate de cei prezenți.

Alma Clinic - Clinica Suceava si Falticeni
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

Dacă doi dintre subofițerii jandarmi au preferat să-și oficializeze statutul soț și soție cu declarații și punerea inelului în văzul tuturor, un alt subofițer a preferat discreția și și-a cerut iubita în căsătorie, cu vorbe mai puține, și când ceremonia de absolvire era deja încheiată.

Ajutat de colegi, tânărul și-a surprins iubita cu un mesaj cât se poate de clar: „VREI SĂ FII SOȚIA MEA?” scris cu litere de-o schioapă, pe câte coli de hârtie.

Cererile în căsătorie sunt deja o tradiție la ceremoniile de absolvire ale Școlii de Subofițeri Jandarmi Fălticeni. Ele constituie un moment special și unic, la care complici sunt cadrele militare ale școliii.

ȘTIRI