Centrul de vaccinare din Fălticeni va fi mutat în sediul fostei Policlinici. Spațiul este în curs de amenajareLocal

Centrul de vaccinare din Fălticeni va fi mutat în sediul fostei Policlinici. Spațiul este în curs de amenajare

       Accesări: 1687

Schimbare din toamna acestui an. Centrul de vaccinare din Fălticeni va fi mutat din actualul spațiu într-unul nou. Anunțul a fost făcut de primarul Cătălin Coman în cadrul ședinței Consiliului Local desfășurate săptămâna aceasta.

Vestea îi va bucura în special pe elevii și profesorii Școlii Gimnaziale „Alexandru Ioan Cuza”, deoarece medicii, care imunizează populația împotriva noului coronavirus, sunt găzduiți în sala de sport a unității de învățământ încă din primăvara acestui an.

Centrul de imunizare a fost deschis pe 15 martie 2021, funcționând în paralel cu cel amenajat la parterul noului spital.

Primăria Fălticeni amenajează în prezent noul sediul unde medicii vor continua acțiunea de imunizare a populației. Autoritățile locale fac deja reparații curente și lucrări de reabilitare în clădirea fostei Policlinici, destinată medicinei de familie, medicinei școlare, dar și altor specialități din domeniul sănătății.

Centrul de vaccinare din Fălticeni va fi transferat în aproximativ o lună, cel mai probabil la parterul clădirii, unde a funcționat până de curând Cabinetul BFT (Balneo-fizioterapie).

Alma Clinic - Clinica Suceava si Falticeni
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

Medicul Onoriu Milea, coordonatorul acestui centru găzduit în sala de sport, a declarat că până acum au fost imunizate circa 7.000 de persoane din Fălticeni. Alte 5.000 de persoane au fost vaccinate la centrul din cadrul spitalului.

ȘTIRI