Accesări: 1622

Cifre tot mai mari pe harta situației epidemiologice. Direcția de Sănătate Publică Suceava anunță, de la zi la zi, creșteri ale numărului de infecții în județ. Numărul cazurilor a depășit, în prezent, 100.

Conform datelor centralizate, la data de 12 august în zona Fălticeni sunt 16 persoane infectate cu agentul patogen.

În municipiul Fălticeni sunt șase cazuri active, cu două mai puțin decât zilele trecute.

Cazuri noi de coronavirus sunt înregistrate în comuna Bogdănești. Patru cazuri active sunt confirmate în localitate. Numărul infecțiilor a crescut și în Fântâna Mare, unde sunt trei cazuri active.

Potrivit datelor furnizate de DSP Suceava, în orașul Dolhasca sunt două persoane infectate cu noul coronavirus, iar în comuna Râșca un singur caz activ.

Codrin Benta

În restul localităților din zona Fălticeni nu se înregistrează nici un caz activ.

La nivelul județului cele mai multe cazuri sunt în Ipotești (16), Suceava (15), Câmpulung Moldovenesc (10) și Adâncata (10).

Conform datelor centralizate de către Direcția de Sănătate Publică Suceava, la nivelul județului peste 23.000 de persoane au fost declarate vindecate.

Din totalul celor peste 600 pacienți internați în Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, 17 pacienți sunt diagnosticați cu Covid-19, 12 pacienți sunt în zona tampon și 580 pacienți sunt cu alte afecțiuni (non-Covid). La celelalte spitale din județ sunt internați 11 pacienți cu noul coronavirus.

La data de 12 august 2021 în carantină erau 3.544 persoane, 206 intrate în ultimele 24 de ore, în izolare se află 75 persoane, din care 13 intrate în ultimele 24 de ore.

ȘTIRI