Accesări: 7368

Sfârșit de săptămână marcat de un eveniment grav. Polițiștii fac cercetări într-un caz de moarte suspectă petrecut în comuna Bunești. Sâmbătă, la ora 17.30, polițiștii au fost anunțați prin 112 despre faptul că un bărbat face scandal și este plin de sânge.

Soția acestuia este cea care i-a alertat pe oamenii legii.

Când polițiștii au ajuns în casa acestora, din satul Uncești, victima nu mai avea suflare. Ambulanțierii nu au putut să-i salveze viața, ulterior constatând decesul.

Bărbatul avea o plagă în zona gâtului.

Oamenii legii nu s-au pronunțat în privința cauzei și nu pot spune dacă este vorba de crimă sau sinucidere.

Alma Clinic - Clinica Suceava si Falticeni
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

Din declarația soției celui decedat, rezultă moartea ar fi fost una accidentală. În momentul de față polițiștii nu au indicii care să pledeze în sens contrar.

Cercetările continuă, în sprijinul polițiștilor de la SPR Preutești fiind angrenați și lucrători din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Suceava.

Cazul a fost preluat de luni, 12 octombrie, de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, sub aspectul infracțiunii de „ucidere din culpă”.

În cadrul anchetei, aflate în desfășurare, se vor stabili împrejurările în care s-a produs moartea bărbatului de 58 de ani, în funcție de concluziile medicului legist, de cercetările de la fața locului, de audieri și de probele existente deținute de polițiști.

ȘTIRI