Cătălin Coman și candidații PSD pentru Consiliul Local Fălticeni s-au reîntâlnit cu electoratul: Avem forță și putere de muncă la capacitate maximăAlegeri

Cătălin Coman și candidații PSD pentru Consiliul Local Fălticeni s-au reîntâlnit cu electoratul: Avem forță și putere de muncă la capacitate maximă

       Accesări: 3662

Alegerile locale se apropie cu pași repezi. Candidații la funcția de primar și cei care vor să ajungă în deliberativul fălticenean profită cât pot, de ultimele zile dinaintea scrutinului din 27 septembrie, pentru a-și prezenta intențiile și proiectele de viitor. Sâmbătă dimineață, social-democrații au luat „pulsul” alegătorilor într-o nouă acțiune electorală.

Cătălin Coman și aspiranții la statutul de consilier local au luat orașul la pas pentru a discuta cu oamenii.

Candidatul PSD la funcția de primar, pentru al treilea mandat, și-a promovat proiectele de viitor, dar și realizările actuale.

El le-a transmis fălticenenilor, dorința de a continua dezvoltarea municipiului prin atragerea de noi fonduri europene și guvernamentale.

„A fost o zi obișnuită de campanie electorală. Am profitat de vremea bună, de faptul că este sâmbătă și că multă lume a ieșit la plimbare. Am încercat să transmitem mesajul nostru electoral, un lucru firesc și democratic.”, a declarat primarul Cătălin Coman. „Am întâlnit mulți cetățeni. Reacția a fost foarte bună, pentru că sunt multe lucruri bune care s-au întâmplat în Fălticeni și multe lucruri bune care trebuie să se întâmple în Fălticeni, pentru că avem multe proiecte începute și trebuie duse la bun sfârșit.”

Codrin Benta

La acțiunea electorală au mai participat deputatul Alexandru Rădulescu și senatorul Ioan Stan.

Acestora li s-au alăturat membrii TSD (Tineretul Social Democrat) și reprezentații seniorilor din organizația locală PSD Fălticeni.

Candidații PSD și PNL s-au întâlnit în Bazar

Cătălin Coman și colegii candidați au împărtășit gânduri și materiale electorale pe aleea pietonală, în zona centrală, pe strada Republicii, în bazar și în Piața Agroalimentară.

Un moment distinct al campaniei de sâmbătă s-a petrecut în bazar, unde contracandidații PSD și PNL s-au întâlnit față în față.

Principalii protagoniști ai celor două formațiuni politice, candidați la funcția de primar, Cătălin Coman și Ionel Vasiliu, nu au găsit răgazul pentru dialog, dar și-au strâns mâna și au zâmbit reciproc.

Și alți membri din cele două echipe de campanie au făcut un gest similar și nu au ezitat să-și atingă pumnii, salutul pe timp de pandemie.

Fălticeniul se dezvoltă

Cătălin Coman a concluzionat la final, că întâlnirea cu electoratul s-a dovedit benefică și sub aspectul comunicării cu localnicii care au venit cu idei ce pot fi transformate în proiecte viabile pentru Fălticeni.

Edilul municipalității le-a transmis alegătorilor că va realiza multe proiecte noi pentru oraș și că are forța și puterea de muncă necesară.

„I-am asigurat pe alegători că forța și puterea de muncă există în continuare, la capacitate maximă.”, a spus actualul primar și candidat la un nou mandat în administrația locală. „Astăzi am fost împreună cu o parte din echipa mea de consilieri locali, tineri, ambițioși, oameni energici, și cu care vom duce la bun sfârșit toate proiectele începute. Vom realiza multe proiecte noi pentru Fălticeni.”

Cătălin Coman a subliniat faptul că echipa PSD vrea ca cetățenii să aibă o viață mai bună, din toate punctele de vedere.

El a menționat că este vorba despre investițiile care privesc educația, sănătatea, infrastructura, cultura și sportul, capitole prezente în viața oricărui municipiul european și pe care vor să le punem în operă și la Fălticeni.

Candidatul PSD la funcția de primar a mai spus că mesajul central al acțiunii electorale este „Fălticeniul se dezvoltă”.

ȘTIRI