Carosabilul este parțial acoperit cu zăpadă frământată în zonele Suceava, Rădăuți și FălticeniActualitate

Carosabilul este parțial acoperit cu zăpadă frământată în zonele Suceava, Rădăuți și Fălticeni

       Accesări: 244

Prefectura Suceava ne-a informat, în această dimineaţă, că circulaţia pe căile rutiere administrate de Secția Drumuri Naționale Suceava (SDN Suceava) și SDN Câmpulung Moldovenesc este asigurată fără probleme deosebite, carosabilul fiind negru și umed.

S-a intervenit cu un număr de 58 de mașini și utilaje, cu un consum de 458 tone de sare și 153 tone amestec nisip.

Pe căile de circulație rutiere aflate în administrarea și exploatarea Direcției Județene de Drumuri și Poduri Suceava se circulă în condiții de iarnă, carosabilul fiind  parțial acoperit cu zăpadă frământată în zonele Suceava, Rădăuți și Fălticeni.

Pentru prevenirea și combaterea poleiului s-a intervenit cu 30 utilaje și s-au împrăștiat 209 tone de material antiderapant.

Situația este monitorizată permanent, se intervine în funcție de starea vremii și condițiile de trafic, au transmis autorităţile judeţene.

Alma Clinic - Clinica Suceava si Falticeni
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

În această dimineață, în judeţul Suceava se semnalează ceață, care determină scăderea vizibilității sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri și care favorizează, în funcție de condițiile locale, formarea ghețușului.

Zonele vizate zonele: Câmpulung Moldovenesc, Vatra Dornei, Broșteni, Frasin, Vama, Fundu Moldovei, Șaru Dornei, Ostra, Dorna Candrenilor, Pojorâta, Dorna-Arini, Crucea, Iacobeni, Sadova, Panaci, Poiana Stampei, Cârlibaba, Coșna, Ciocănești.

ȘTIRI