Caravana „Consultaților oftalmologice gratuite” vine la Fălticeni și Baia. Campanie marca CAR Învățământ FălticeniLocal

Caravana „Consultaților oftalmologice gratuite” vine la Fălticeni și Baia. Campanie marca CAR Învățământ Fălticeni

       Accesări: 773

Sănătatea este mai bună decât toate. Pentru păstrarea acesteia, fiecare dintre noi face eforturi. Orice ajutor în acest sens este binevenit. Prevenția este primul pas.

CAR Învățământ Fălticeni vine în sprijinul celor care doresc să-și verifice starea vederii și lansează o campanie de consultații gratuite oftalmologice pentru toată lumea.

Este vorba despre o caravană care are loc la sfârșitul acestei luni în câteva localități sucevene.

Într-o lume tot mai digitalizată și dependentă de ecrane, este important să îți protejezi sănătatea ochilor.

Chiar dacă nu ai probleme de vedere, un control oftalmologic periodic poate fi de mare ajutor în detectarea unor afecțiuni care pot apărea în timp.

Alma Clinic

Caravana poposește două zile la Fălticeni

Medicii ne avertizează mereu că sănătatea ochilor este foarte importantă și nu trebuie ignorată.

Caravana consultațiilor oftalmologice gratuite, intitulată generic „Ai grijă de ochii tăi”, va poposi în Fălticeni. Timp de două zile, pe 28 și 29 martie, localnicii vor beneficia de aceste servicii pe strada Maior Ioan, în noul sediul al CAR Învățământ, aflat în apropierea Centrului Cultural G.V. Birlic (fosta Casă de Cultură).

Campania se va muta pe 31 martie în comuna Baia.

Ochii sunt unul dintre cele mai importante organe ale corpului uman și trebuie să-i protejezi în mod regulat.

Prevenția este întotdeauna mai bună decât tratarea, așa că efectuarea unui control oftalmologic periodic vă poate ajuta să identificați problemele de vedere într-un stadiu incipient și să le tratați mai ușor și mai eficient.

Dacă vreți să vă protejați vederea și să profitați de această oportunitate, de a beneficia de un control oftalmologic gratuit, trebuie să știți că prin intermediul CAR Învățământ Fălticeni este oferită și o reducere de 150 de lei la achiziția de ochelari de vedere. Reducerea este valabilă doar pentru membrii CAR.

Efectuarea unui control oftalmologic periodic poate ajuta la prevenirea și tratarea problemelor de vedere într-un stadiu incipient.

Puteți profita de această oportunitate! Luați parte la campania de consultații gratuite oftalmologice, desfășurată de CAR Învățământ Fălticeni, și asigurați-vă că aveți grijă de ochii dumneavoastră.

Pentru programări puteți suna la 0767 944 522, pentru consultația oftalmologică gratuită.

ȘTIRI