Marșul pentru Viață s-a desfășurat și în comuna Boroaia. Eveniment marcat în ajunul sărbătorii Bunei VestiriRural

Marșul pentru Viață s-a desfășurat și în comuna Boroaia. Eveniment marcat în ajunul sărbătorii Bunei Vestiri

       Accesări: 463

Fiecare viață este un dar. Părinții, profesorii, preoții, dar și tinerii din comuna Boroaia au subliniat această idee printr-un eveniment organizat la nivel local. Toți s-au adunat în pridvorul bisericii și-au pornit spre punctul terminus al manifestării.

Este vorba despre Marșul pentru Viață, desfășurat într-o comunitate de oameni destoinici, uniți în gând și fapte bune.

La îndemnul preotului paroh Silviu Maxim, de la Biserica „Sfinții Ioachim și Ana”, un grup de localnici și-au exprimat dorința de a participa la acest marș.

Voind să arate că militează pentru viață, ceea ce familia, școala și biserica fac neîncetat, boroienii și-au îndreptat pașii spre Biserica „Buna Vestire”.

Participanții au purtat mesaje pro-viață și pro-familie, baloane colorate și zâmbete pe chip.

Mahanu Design

În timpul Marșului pentru Viață au răsunat câteva cântece creștine.

Evenimentul s-a desfășurat vineri, 24 martie, în ajunul sărbătorii Bunei Vestiri, care are ca element central viața.

Părinții, profesorii, preoții, dar și tinerii au fost întâmpinați la poarta bisericii din satul Bărăști, gătită de sărbătoare, de preotul paroh Ionel Meleștean.

Marșul pentru Viață a fost organizat și anul trecut în comuna Boroaia.

Localnicii au poposit atunci la Biserica monument istoric Adormirea Maicii Domnului, unde slujește preotul Ciprian Meștereanu.

Scopul evenimentului, organizat în România și Republica Moldova este creșterea gradului de conștientizare a societății cu privire la umanitatea deplină a copiilor nenăscuți și la necesitatea de a sprijini femeile care se confruntă cu greutăți în perioada sarcinii, pentru ca ele să-și poată naște copiii cu încredere și în siguranță.

ȘTIRI