CAR Învățământ Fălticeni are un nou sediu în Fălticeni. Clienții au parte de ambianță plăcută și spațiu primitorLocal

CAR Învățământ Fălticeni are un nou sediu în Fălticeni. Clienții au parte de ambianță plăcută și spațiu primitor

       Accesări: 7604

Primăvara este anotimp al renașterii și al noilor începuturi. CAR Învățământ Fălticeni, una dintre cele mai mari instituții financiare nebancare din România, și-a deschis noul sediu din Fălticeni, care evidență dorința de a-i primi pe actualii și viitori membri într-un spațiu adecvat, modern și prietenos. Inaugurarea oficială s-a desfășurat vinerea trecută într-un cadru restrâns, alături de membrii Consiliul Director fiind prezenți angajații și antreprenorul care s-a ocupat de amenajarea clădirii și finalizarea lucrărilor de construcție.

Cu ocazia deschiderii oficiale au fost săvârșite cele cuvenite sfințirii clădirii, slujbă oficiată de trei preoți, Adrian Brădățanu, Teodor Brădățanu, Gabriel Hlade.

La finalul acesteia, preotul paroh Adrian Brădățanu s-a adresat celor prezenți cu un gând de apreciere la adresa celor implicați și unul de binecuvântare pentru investiția finalizată.

La rândul lor Constantin Bulboacă (președinte) și Antoneta Lionte (director economic) au subliniat rolul și importanța investiției în contextul actual al dezvoltării instituției.

CAR Învățământ Fălticeni are peste 7.000 de membri în municipiul Fălticeni și peste 33.000 de mii în sucursalele din județul Suceava.

Noul sediu se află pe strada Maior Ioan nr.2, vizavi de Thales, și integrează un spațiu destinat clienților, la parter, și un altul la etaj, unde se află birourile din sectorul administrativ, contabil și de promovare.

În acest nou sediu, membrii CAR din Fălticeni, dar și din zona Fălticeni, pot să își plătească ratele sau să depună sume în fondul de economii, de luni până joi, în intervalul 8:00 – 17:00, și vineri, în intervalul 8:00 – 13:00.

Tot aici persoanele interesate pot deveni membri numai cu buletinul și cu doar 10 lei pentru taxa de înscriere.

Sucursala Fălticeni a fost gândită ca un spațiu modern, aerisit, plin de culoare plăcut vizual pentru a veni în îndeplinirea nevoilor membrilor CAR, precum și viitorilor membri din zonă. Încăperile din această locație sunt luminoase, cu spații generoase și cu o atmosferă primitoare pentru toată lumea.

O noutate importantă pentru viitorii membri din zona Fălticeni este împrumutul de BUN VENIT. Ce înseamnă asta? Cei interesați pot accesa un împrumut de până la 15.000 lei, cu o dobândă avantajoasă, pe o perioadă de maxim 12 luni. Oferta este valabilă pentru membrii noi, timp de 5 zile lucrătoare de la data înscrierii. Perioada de acordare a sumei dorite este de 24 de ore de la depunerea documentației complete în sucursala Fălticeni.

De asemenea, o altă noutate de interes pentru toată lumea din zonă este că cele mai accesate împrumuturi au fost majorate în luna februarie, astfel: împrumutul Opțional a fost majorat de la 125.000 lei la 150.000 lei, împrumutul Tradițional de la 50.000 lei la 70.000 lei, cel Fără Giranți de la 5.000 lei la 10.000 lei, iar cel de Bun Venit de la 5.000 lei la 15.000 lei. Ofertele menționate mai sus sunt valabile pentru toate sucursalele din județul Suceava, atât pentru membrii cu vechime, cât și pentru membrii noi.

CAR Învățământ Fălticeni este o instituție financiară nebancară cu tradiție, înființată în 1926, care oferă sprijin financiar membrilor săi, sub formă de împrumuturi cu dobândă avantajoasă. De asemenea, membrii CAR au posibilitatea de a-și deschide fonduri de economii în siguranță, bonificate cu o dobândă de 7%/an.

Foarte important pentru comunitatea locală este că persoanele care sunt înscrise la CAR beneficiază de sprijin nerambursabil prin fondul de asistență socială când se căsătoresc, când se naște un copil, pentru rezultate excepționale ale copiilor membrilor la învățătură, când este vorba de un deces în familie, pentru intervenții chirurgicale, boli grave și pentru tot felul de situații de urgență, când este nevoie de ajutor.

ȘTIRI