Lăsat fără permis și amendat de polițiștii din Fălticeni. Șoferul trecuse pe roșu. Echipajul era în spatele tânăruluiLocal

Lăsat fără permis și amendat de polițiștii din Fălticeni. Șoferul trecuse pe roșu. Echipajul era în spatele tânărului

       Accesări: 2653

Contravenienții sunt în vizorul polițiștilor. Agenții Poliției Rutiere Fălticeni monitorizează traficul auto din oraș în acțiuni de patrulare în care folosesc autospeciala neinscripționată. Nu de puține ori, șoferii indisciplinați sunt luați ca din oală de oamenii legii, care surprind faptele sub ochii lor.

Recent i s-a întâmplat și un tânăr șofer din Botoșani.

Conducătorul auto a rămas fără permis și s-a ales cu amendă după ce a trecut pe culoarea roșie a semaforului.

El a fost suprins chiar în momentul efectuării manverei, la intersecția străzilor Republicii cu Dogari.

Ceea ce nu știa tânărul șofer este că în spatele său se afla autospeciala Poliției Rutiere Fălticeni, modelul Dacia Logan fără însemnele poliției.

Mahanu Design
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

Înainte de această „întâlnire”, agenții l-au oprit pentru un control pe strada Armatei, fiind testat cu etilotestul, rezultatul fiind negativ.

Ceva mai târziu, șoferul și echipajul au ajuns în postura de participanți la trafic.

Șoferul se deplasa cu un autoturism Ford Focus, iar la intersecție, probabil din neatenție, a trecut pe culoarea roșie. Polițiștii erau în spatele lui, au pornit semalele luminoase și sonore, însă tânărul și-a continuat deplasarea pe strada Dogari, fără să-și dea seama că, de fapt, el era cel vizat.

Câțiva metri mai încolo, tânărul s-a oprit, iar agenții i-au explicat că tocmai s-a ales cu 660 de lei amendă și cu permisul reținut.

Conducătorul auto din județul Botoșani va avea calitatea de pieton pentru 30 de zile.

Agenții de la rutieră vor continua să acționeze pe drumurile publice din zona Fălticeni atât cu autospeciala neinscripționată, cât și cu celelalte autospeciale din dotare, un model BMW Seria 5 și un autoturism Dacia Duster care poartă însemnele poliției.

ȘTIRI