Campanie de „Zâmbete de Dragobete”. Flori, scrisori, dulciuri și inimi pentru dragobeții Colegiului „Nicu Gane”Special

Campanie de „Zâmbete de Dragobete”. Flori, scrisori, dulciuri și inimi pentru dragobeții Colegiului „Nicu Gane”

       Accesări: 1240

24 februarie este sărbătoarea iubirii la români. Un prilej excelent pentru ca un grup de tineri, cu inițiativă, să-l aducă pe Dragobete în mijlocul liceenilor Colegiului Național „Nicu Gane”. Complicii au folosit un „truc” și numeroase surprize pentru a reuși ceea ce propus.

Tinerii au pus la cale campania „Zâmbete de Dragobete”, puntea de legătură dintre inimi și suflete, dintre cuvinte și bucurie.

Organizatorii au fost membrii Consiliului Școlar al Elevilor care au vrut să marcheze așa cum se cuvine ziua de 24 februarie.

Sediul central al dragobeților a fost Amfiteatrul „Mihail Sadoveanu”.

Aici au fost scrise mesajele pentru Sărbătoarea Iubirii, au fost pregătite florile, baloanele, dulciurile și un teanc de scrisori cu mesaje, unul mai drăguț ca altul.

Mahanu Design
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

Iar „Zâmbete de Dragobete” au fost cu duiumul. La fel și surprizele.

„Consiliul Școlar al Elevilor din cadrul Colegiului Național “Nicu Gane” a împărțit de Dragobete, entuziasm, emoții și zâmbete în sufletul și pe chipul adolescenților ganiști. Cu prilejul zilei de 24 februarie, membrii CȘE au devenit intermediari pentru colegii de liceu și au facilitat transmiterea de scrisori (de admirație, de apreciere sau de dragoste), dulciuri și trandafiri între elevi.”, ne-a spus Narcis Axinia, președintele CSE. „Cu drag, s-au împărțit în jur de 200 de trandafiri și circa 180 de scrisori, activitate care a demonstrat că frumusețea, sensibilitatea și creativitatea sunt atuurile ganiștilor”.

Organizatorii au precizat că astfel ei au devenit mesagerul adolescenților, aducând o „atmosferă de sărbătoare în colegiu”.

Surprizele au fost împărțite la pauză, iar reacțiile au fost pe măsură.

Toate cele 35 de clase ale colegiului au luat parte la activitate, una inedită și binevenită pentru a marca Sărbătoarea Iubirii.

Pe durata activității tinerii implicați au purtat simbolul Dragobetelui, inima, și al zilei de 24 februarie, pe obraz sau în dreptul inimii, ca să arate că orice faptă frumoasă pornește din inimă.

Organizatorii campaniei „Zâmbete de Dragobete” au subliniat că sunt bucuroși că direcțiunea colegiului sprijină activitățile extracurriculare. Ei au mulțumit conducerii Colegiului Național „Nicu Gane”, dar profesoarei Daniela Pavel, profesorul coordonator al CSE.

ȘTIRI