Bilete de tratament în stațiuni balneare. Pensionarii din municipiul Fălticeni le pot solicita până pe 6 aprilieLocal

Bilete de tratament în stațiuni balneare. Pensionarii din municipiul Fălticeni le pot solicita până pe 6 aprilie

       Accesări: 1494

Sănătatea este importantă la orice vârstă. Pentru cei ajunși la pensie, un sprijin important îl reprezintă biletele de tratament în stațiuni. În această perioadă Casa Judeţeană de Pensii Suceava eliberează biletele seriei a treia.

Pensionarii din Fălticeni le pot solicita până pe 6 aprilie.

Se pot adresa instituției menționate atât pensionarii care au formulat deja cerere de acordare a unui bilet de tratament, cât şi cei care nu au formulat cerere în acest sens.

Pentru această serie Casei Judeţene de Pensii Suceava i-au fost alocate 90 bilete de tratament.

Biletele sunt disponibile pentru staţiunile 1 Mai, Amara, Buziaş, Căciulata, Geoagiu Băi, Herculane, Olăneşti, Moneasa, Nicolina, Călimăneşti, Covasna, Pucioasa, Techirghiol și Vatra Dornei.

Alma Clinic - Clinica Suceava si Falticeni
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

Plecarea în staţiune se va face în intervalul 8 aprilie – 11 aprilie 2022.

Dacă nu vor exista solicitări pentru cele 90 de bilete de tratament, acestea vor fi returnate Casei Naţionale de Pensii Publice.

Un aspect important de menționat este că pensionarii din Fălticeni care vor beneficia de bilete de tratament balnear, la prezentarea în stațiune, trebuie să aibă cardul de sănătate activat la medicul de familie.

În caz contrar, nu beneficiază de tratament in stațiune.

Pentru mai multe detalii legate de biletele de tratament puteți afla accesând portalul CJP Suceava sau la puteți obține relații la numerele de telefon 0230.210.743 sau 0230.210.753.

ȘTIRI